Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Răzvan Pop: "Bazinul Olimpia trebuie să fie în administrarea orașului!"

Răzvan Pop:

Sibiul a pierdut de la recensământul din 2002, la cel din 2012, peste 10 la sută din populația stabilă. Majoritatea este formată din tineri, care au plecat în străinătate și din cauza mediului nesigur în care urmau să-și întemeieze familiile. Lipsa infrastructurii pentru copii, a spațiilor de recreere pentru tineri și familiile lor, dar și a unei strategii elaborată în sprijinul dezvoltării armonioase a tinerilor i-au făcut pe mulți să aleagă traiul în alte țări.

După ce Sibiul a tras cortina peste Capitala Culturală Europeană, adiministrația locală a început investițiile în cartiere, unde au apărut parcuri noi, zone de recreere pentru familiile tinere.  Răzvan Pop, candidatul PNL la Primăria Sibiu vrea să continue proiectele de reabilitare ale fostului edil, dar mai ales să construiască o strategie complexă pentru familia tânără.

Bazele sportive din Sibiu sunt împărțite în acest moment între mai mulți administratori, care nu reușesc să întrețină spațiile corespunzător. Aflate în mare parte într-o stare de degradare materială, acestea nu mai oferă posibilitatea sportivilor să facă performanță. Răzvan Pop, candidatul PNL la Primăria Sibiu și-a rezervat un întreg capitol în strategia sa pentru revitalizarea sportului sibian, care a dat ani la rândul campioni naționali și internaționali.

 Sportul – necesitate pentru sănătate

 ”Marea infrastructură, dar mai ales de mica infrastructură sportivă trebuie să se regăsească în toate spaţiile urbane. Esențială este construirea unor terenuri multi-sportive - baschet, handbal, tenis - în toate spaţiile cu densitate mare de oameni”, consideră liberalul sibian. „La fiecare colţ de bloc şi de stradă trebuie să fi un coş de baschet sau o poartă de handbal” a mai adăugat acesta.

Răzvan Pop consideră ca municipalitatea Sibiu trebuie să preia patrimoniul CSM Sibiu, ale cărui obiective sunt în proporție foarte mare deteriorate. ”Bazinul Olimpia trebuie să fie în administrarea orașului, are nevoie de lucrări capitale de modernizare și trebuie redat sportivilor sibieni, recunoscuți odinioară pentru performanțele lor”, a precizat Pop.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

10 comentarii

Moni

Acum 7 ani

Publicitate electorală? Dacă este Un PE ar fi ok. Dacă nu este PE atunci articolul e de cacao.
Raspunde

Gilu

Acum 7 ani

Carne de tun, vai de capul lui. L-au pus pe asta tocmai ca sa n-o deranjeze pe Fodor.
Raspunde

M

Acum 7 ani

Probabil e doar campanie,dar într-adevăr Olimpia a ajuns o bomba
Raspunde

geo

Acum 7 ani

O figură complet nepotrivită pt. primărie... Nu va avea succes!
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

„La fiecare colţ de bloc şi de stradă trebuie să fi un coş de baschet sau o poartă de handbal” Si la colt de artera principala?!? Distractiv ! Ce mult se omoara domnul R.Pop cu sportul, probabil el este mingea :)
Raspunde

Cosmin

Acum 7 ani

pam pam
Raspunde

Sibian

Acum 7 ani

Ce idei extraordinare! Dar ideea cu preluarea cluburilor sportive CSM si baza sportiva Olimpia trebuie sa fie in subordinea Primariei. Excelent ar fi.
Raspunde

Foficas

Acum 7 ani

Ideile astea se perinda prin media de multi ani. La fel e si cu Casa de Cultura. Decizia de-a trece in subordinea Primariilor apartine Guvernului si e o problema la nivel de tara nu e ideea lui Razvan Pop
Raspunde

ovi

Acum 7 ani

Doamne ce penibil e omul asta. Cat de fraier trebuie sa fi ca sa accepti sa candidezi de forma
Raspunde

Vecinatatea

Acum 7 ani

PNL = PeNibiL
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus