Vineri,
23.04.2021
Cer Senin
Acum
13°C

Elevii Martin Horațiu și Muntean Gabriel au obținut locul I la concursul organizat de ISU Sibiu

Elevii Martin Horațiu și Muntean Gabriel au obținut locul I la concursul organizat de ISU Sibiu

Premiul I, II și III au fost adjudecate de elevi ai școlilor din județul Sibiu, în urma concursului de creație cu tematica „Salvatorii”, care le-a oferit elevilor din clasele I-IV, prilejul de a exprima în imagini sau cuvinte misiunile zilnice ale pompierilor salvatori.

Cele mai apreciate lucrări de desen realizate de elevi în cadrul concursului, vor putea fi admirate de publicul doritor, în cadrul unui vernisaj organizat la Cercul Militar în perioada 4-10 aprilie. Concursul s-a desfășurat în perioada 19-29 martie, iar în urma jurizării creaţiilor de desen și poezie cu tematica „Salvatorii”, de către comisia formată din membri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al Judeţului Sibiu, s-a stabilit clasamentul final, după cum urmează:

La secțiunea desene, clasele I-IV: • Locul I – Muntean Gabriel – clasa a IV – a A, Şcoala Gimnazială nr. 3, Cisnădie, Înv. Konrad Stela; • Locul II – Indreș Maria – clasa a IV –a C, Şcoala Gimnazială nr. 4, Sibiu, Prof. Coord. Tatu Adriana; • Locul III – Săftescu Radu Ionuț, clasa a III – a, Clubul Copiilor, Agnita/Palatul Sibiu, Agnita, Cadru didactic Cernea Marinela.

La secțiunea poezii, clasele V-VIII: • Locul I – „Salvatorii noştri pompierii” – Marin Horațiu – clasa a VII – a A, Liceul Teoretic „G. Gundisch”, Cisnădie, Prof. Coord. Konig Adina; • Locul II – „Sergiu Pompieru” – Ţinu Cristian – clasa a VII –a B, Şcoala Gimnazială nr. 3, Cisnădie, Prof. Coord. Pîrvu Simona; • Locul III – „Salvatorilor, cu dragoste...” – Blăjan Rareș, clasa a V – a C, Şcoala Gimnazială „C-tin Ioan Motaş”, Mediaş, Prof. Coord. Blăjan Iuliana.

Premierea copiilor s-a făcut întru-un cadru festiv luni, 4 aprilie de la ora 10:00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al Judeţului Sibiu, elevii fiind răsplătiți cu premii, dar și cu o zi petrecută în rândul salvatorilor și chiar o plimbare cu atospecialele de intervenție.

Comentarii

2 comentarii

cetateanul

Acum 5 ani

Felicitari TS pentru ca ati acordat spatiu unei stiri ce nu este de importanta nationala dar are un rol educational major! Felicitari si participantilor la concurs!
Raspunde

Aer Curat

Acum 5 ani

Felicitari copiilor! Felicitari profesorilor coordonatori!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus