Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Accident pe trecerea de pietoni: un pensionar a lovit o femeie de 59 de ani

Accident pe trecerea de pietoni: un pensionar a lovit o femeie de 59 de ani

Șoferul unui VW Passat nu a observat o femeie care traversa trecerea de pietoni aflată la intersecția străzilor Alba Iulia și Vasile Cârlova. Accidentul catalogat drept ușor a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 09:00. ”Pietonul a fost transportat la spital. Șoferul, în vârstă de 68 de ani, din Sibiu, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat regulamentar în traversare”, anunță polițiștii sibieni.

Foto: Bogdan Ionuț, Info Trafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Huffy

Acum 7 ani

Ceea ce nu o sa invete pietonii prea curand, este ca "eye contact" salveaza vieti. Soferii gresesc, dar si multi pietoni sunt pur si simplu inconstienti. Trecerea de pietoni nu este un zid de beton! Neatentia soferului, o cauza medicala sau o defectiune pot duce la dezastru!
Raspunde

Gabriel

Acum 7 ani

acea trecere de pieteoni trebuie mutata de acolo
Raspunde

Prostia si mandria

Acum 7 ani

Pai semaforul era rau! Sa le facem cale libera numai la masini...propun sa se desfiinteze trotuarul ca o banda in plus nu strica. Numa' cretini!
Raspunde

Valentina

Acum 7 ani

PIETONII au obligatia sa se asigure la trecerea de pietoni chiar daca au dreptul de a trece pe culoarea verde a semaforului sau chiar daca vor sa se angajeze in trecere.
Raspunde

dan

Acum 7 ani

mai iesiti afara din tara,dragilor ca sa invatati ca cel mai important este pietonul,apoi biciclistul iar in cele din urma soferul,care acorda de multe ori prioritate chiar si in zonele in care un pieton trece printr-un loc nepermis.noi nu o sa ajungem niciodata la gandirea asta
Raspunde

Prioritate de sibian mandru' si naiv

Acum 7 ani

Draga Valentina stim obligatiile, stim cazurile in care pietonii se arunca pe trecerea de pietoni, insa daca ar fi bunica ta sau copilul tau, ce ai face pe moment? Tu chiar nu poti acorda inconstientilor o alta sansa de a supravietui? Lunar parcurg peste 2000km de Romania, insa atunci cand vad ca oamenii imi multumesc pt un simplu gest pe drum national imi dau seama ca altii ca tine nu dau doi bani pe viata lor. Tu nu meriti cele 4 roti, esti doar un pericol public frustrat. Macar ai grija de soarta ta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus