Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

“Spartanul” revine în România cu o victorie fulgerătoare. “E un sentiment unic să lupţi acasă”

“Spartanul” revine în România cu o victorie fulgerătoare. “E un sentiment unic să lupţi acasă”

Plecat în Germania cu gândul de a-şi clădi o carieră în MMA şi de a-şi pune limitele la încercare, cunoscutul luptător Izidor Bunea s-a întors în România pentru a disputa un meci după mai bine de un an de zile. A făcut-o în main-event-ul galei “Spre Las Vegas” de la Braşov, într-o manieră care nu lasă loc de interpretări. “Spartanul” l-a răpus pe Marinică Bejenaru, în runda a doua, printr-o tehnică de submission – “ghilotina”. Meciul s-a disputat la categoria 84 de kilograme.

“E un sentiment unic să lupţi acasă”

“A fost minunat. Primul meci în România după 1 an şi jumătate… Aşteptam foarte mult să lupt în faţa publicului din România. Chiar mi-a lipsit acest sentiment. E un sentiment unic. Ce poate fi mai frumos decât să lupţi în faţa spectatorilor români? Pot spune că mă bucur mult că am câştigat şi le promit fanilor că indiferent în ce colţ al lumii voi lupta voi fi mândru că sunt român. Acum suntem în discuţii cu mai multe meciuri în Germania, dar încă nu e nimic concret. În mod normal, ar trebui să lupt din nou pe la sfârşitul lui mai. Acum trebuie să plec înapoi în Germania să fac o pregătire foarte bună pentru că mă aşteaptă meciuri grele anul acesta”, a mărturisit Izidor Bunea, pentru Turnul Sfatului.

“Vorba lui Tyson: toată tactica e până iau un pumn”

Despre Marinică Bejenaru, adversarul său de seara trecută, “Spartanul” Izidor spune că ştia că va încerca să ducă lupta la sol şi nu a fost surprins de tactica impusă de acesta. “L-am mai văzut o dată, la promoţia trecută, când a câştigat. Nu mă aşteptam sa-l bat la sol, pentru că ştiam că acolo e mai bun decât în picioare. Eu voiam să-l duc mai mult pe striking, dar aşa s-a derulat meciul. Vezi cum e în meci, îţi faci o tactică înainte şi în cuşca totul se schimbă. Toată tactica e până la primul punct, apoi se uită. Asta e vorba lui Tyson: toată tactica e până iau un pumn, după aceea uit”, susţine sportivul.

foto: Facebook personal

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus