Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
6°C

Consultări la Cotroceni pe legile securității naționale

Consultări la Cotroceni pe legile securității naționale

Consultările președintelui Klaus Iohannis cu delegația ALDE pe marginea legilor securității naționale au început astăzi, la Palatul Cotroceni, potrivit Agerpres.

Delegația ALDE este formată din Călin Popescu-Tăriceanu, Daniel Constantin, Teodor Meleșcanu, Bogdan Ciucă și Daniel Barbu. Înainte de consultările cu reprezentanții ALDE, șeful statului a discutat cu delegația UNPR, aceasta fiind prima primită de șeful statului. Delegația UNPR este condusă de președintele formațiunii, Valeriu Steriu, și îi are în componență pe vicepreședinții Gheorghe Emacu și Eugen Nicolicea, pe liderul deputaților UNPR, Ion Răducanu, și pe secretarul general adjunct al partidului, senatorul Ion Toma.

La consultări participă și consilierii prezidențiali Simina Tănăsescu, Mihaela Ciochină, Laurențiu Ștefan și Ion Oprișor. Ulterior, șeful statului va avea discuții cu reprezentanții minorităților naționale, iar la final va susține o declarație de presă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus