Marţi,
04.10.2022
Ploi Scurte
Acum
8°C

Selgros vine în Sibiu (Șelimbăr)

Selgros vine în Sibiu (Șelimbăr)

 

După deschiderea celui de-al doilea magazin în Alba Iulia, Selgros va ajunge și pe piața din Sibiu. Surse din mediul de afaceri spun că germano-elvețienii de la Selgros au achiziționat un teren în comuna Șelimbăr, teren ce a aparținut societății Shapir, poziționat lângă magazinul Dedeman, și cel mai probabil în acest an va începe construcția magazinului. Selgros este un retailer european de tip Cash&Carry, deținut de holdingul elvețian TransGourmet. Selgros deține 85 de magazine, din care 45 în Germania, 19 în România, 16 în Polonia și 5 în Rusia.

Selgros Cash&Carry România a anunțat în urmă cu o săptămână construirea unui nou magazin de format restrâns în Alba Iulia. Magazinul va fi situat în apropierea cartierului Ampoi 3 și va fi inaugurat la începutul toamnei. Este cea de-a doua unitate în noul format de operare al rețelei, după cel din Târgu Mureș care va fi lansat în curând. Noile magazine au o suprafață de vânzare de 4.000 de mp, față de cei 10.000 mp cât înregistrează spațiul magazinelor standard Selgros. „Este un moment bun de reluare a expansiunii Selgros, pe fondul evoluției pozitive a consumului și a vânzărilor rețelei noastre. Ne propunem să fim mai dinamici și mai flexibili și să aducem serviciile și ofertele Selgros și mai aproape de clienți”, a declarat Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry România, referitor la noul magazin din Alba Iulia.

Referitor la posibilitatea de a deschide un magazin în Sibiu, oficialii Selgros Cash&Carry România nu au oferit nici un răspuns în urma unei solicitări transmise de Turnul Sfatului.

Compania a intrat pe piața din România în anul 2001 prin deschiderea primului magazin în Brașov, unde se află și sediul administrației centrale.

Foto: www.albaiuliainfo.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

anonim

Acum 6 ani

din titlu reiese ca vine in Sibiu iar din articol ca nu se stie...Ce ati dorit sa spuneti de fapt?
Raspunde

mihai

Acum 6 ani

eh... dau si ei din gura sa aiba trafic pe site
Raspunde

gigi

Acum 6 ani

ca-n pampas in cartieru ala nici sa te tunzi in liniste nu mai poate omu
Raspunde

Marius

Acum 6 ani

Mai buna locatie acolo la Dedeman decat sa cumpere XXL-ul din zona moarta (ce-s puse de vanzare acum de REWE).
Raspunde

Florin

Acum 6 ani

XXL-ul nu este mort stimabile domn, puțină informare nu strică niciodată. Selgros nu anunță locațiile si deschiderile in avans spre deosebire de concurență.
Raspunde

Andrei

Acum 6 ani

Eu cred ca XXL-UL merge cel mai bine din Oras !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus