Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Surse: Coloana lui Iohannis nu mai vine pe Valea Oltului

Surse: Coloana lui Iohannis nu mai vine pe Valea Oltului

Președintele Klaus Iohannis a evitat Valea Oltului, în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor și a blocajelor care se creează pe DN7, între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, au declarat surse oficiale pentru Turnul Sfatului. Potrivit acestora, coloana oficială a președintelui României se deplasează pe o rută alternativă, cel mai probabil pe Valea Prahovei, apoi pe DN1 Brașov-Sibiu.

Decizia ar fi fost luată atât din motive de disconfort, dar și de siguranță, având în vedere durata prea mare în care coloana oficială era nevoită să staționeze în punctele de blocaj de pe Valea Oltului.

Polițiștii rutieri de la IPJ Vâlcea și Sibiu au sarcina să securizeze traseul, înainte de deplasările coloanelor oficiale.

În urmă cu trei zile, o coloană oficială atribuită lui Klaus Iohannis a blocat circulația în Capitală, iar șoferii au claxonat îndelung. Momentul a fost surprins într-o înregistrare video cu telefonul, de un locatar care se afla în apartamentul său.

Klaus Iohannis parcurge ruta București-Sibiu și retur aproape în fiecare week-end.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

12 comentarii

Coco

Acum 7 ani

Tov Vasile Baescu, cel cu degetul, cumpara-i un avion sefului de stat, cum este normal sa aiba presedintele tarii, indiferent care este el si atunci intram in normalitate. Faptul ca nu suntem in stare sa oferim sefului nostru un avion este rusinea noastra a tuturor romanilor.
Raspunde

Antijoseph

Acum 7 ani

Bai Coco decat sa ii luam avion cu care sa zboare la Sibiu in fiecare weekend eu zic mai bine sa isi dea demisia sau sa ii luam bicicleta ca tot e vanjos sasul iar cojocaritei ii place miscarea
Raspunde

Gogu

Acum 7 ani

Daca ii cumpara avion lui, atunci sigur o sa vrea si doamna unul la fel. Am vazut ca la masina acesta a fost modelul..
Raspunde

Zorro

Acum 7 ani

Ai perfecta dreptate. Parvenita cojocarita asa va face. Va vrea si helicopter. Asta va intra in istorie ca cel mai mut, tont si scump presedinte pe care l-a avut RO vreodata. Am impresia ca pas cu pas devine tot mai "iubit" de pamintenii romani.
Raspunde

Augnik

Acum 7 ani

Mäi Antijoseph .Eu cred cä tu esti invidios tare pe Johannis. Invidia änbolnäveste sufletul .
Raspunde

Antijoseph

Acum 7 ani

Mai AUGNIK tu esti invidios pe limba romana. Si cred ca il iubesti "mult tare" pe Johannis. Prietenii stiu oare de ce?
Raspunde

alzara

Acum 7 ani

Mai Ochinik , doua greseli intr - un cuvant ,asta da performanta !
Raspunde

Ha..

Acum 7 ani

Nici tu nu stai mai bine semidoctule!Acolo se "plasează" virgula?
Raspunde

alzara

Acum 7 ani

Ce de pupincuristi prosti si agramati pe aici,probabil din cauza voastra a ajuns un sifonar sas la Cotroceni!
Raspunde

cetateanul

Acum 7 ani

Ce este haios la aceste articole comandate de EVZ, in special la cele pe tema circulatiei din capitala , este faptul ca se omite sa se spuna ca Base in calitate de : primar al capitalei, ministru al transporturilor si presedinte apoi, NU a facut nimic pentru drumurile patriei, ba mai mult, sustinea ca nu este nevoie de autostrazi!!! De ce considera Base prin campaniile EVZ ca lupta anticoruptie= anti-ionannis= free udrea, nu mi-a greu sa o inteleg...poate ptr. unii de prin alte tari sau planete, trebuie explicata.
Raspunde

Nimbus

Acum 7 ani

Il invit pe "mister president" sa-si cumpere un jet-ski si sa coboare "pe Olt in jos, pe un mal frumos" pana la Capitala via Arges-Dambovita. Sa se opreasca direct la Otopeni de unde sa ia un air-ski, de data asta, si sa aterizeze direct la mamitzica sa, la Mansarda, la Germanica! Ca ne-am saturat de sasi cinstiti si corecti cu case luate din meditatii!
Raspunde

siby

Acum 7 ani

CA SA NU SE MAI OFTICE MITICII SI CATIVA NEAVENITI DE PE AICI, EU AS PROPUNE SA MUTAM CAPITALA LA ALBA-IULIA CA SI ASA IN ORAS SUNT DOAR 2 BULEVARDE.....SIMPLU SI EFICIENT!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus