Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Candidatura lui Piedone, contestată în instanţă de Asociaţia „Colectiv pentru Viitor”

Candidatura lui Piedone, contestată în instanţă de Asociaţia „Colectiv pentru Viitor”

Membrii Asociaţiei „Colectiv pentru Viitor” depun, vineri, la Judecătoria Sectorului 4 contestaţie împotriva candidaturii depuse de Cristian Popescu Piedone pentru un nou mandat de primar, se anunţă pe pagina de Facebook a asociaţiei.

Asociaţia „Colectiv pentru Viitor” a anunţat joi, pe pagina de Facebook că va contesta candidatura depusă de Cristian Popescu Piedone pentru alegerile locale din iunie. Membrii asociaţiei au notat pe pagina de Facebook, că vor merge la Judecătoria Sector 4, însoţiţi de avocaţi, pentru a înregistra actul de sesizare, vineri la ora 11, potrivit Mediafax.

“Cererea de contestaţie poate fi adaptată şi adăugită cu suferinţele şi prejudiciile suferite de fiecare dintre voi ca urmare a activităţii de primar celui ce nu ezită să ne reconfirme, prin candidatura sa, că apropiaţii noştrii au murit degeaba”, scriu reprezentanţii „Colectiv pentru Viitor” pe pagina de Facebook.

Cristian Popescu Piedone a anunţat, miercuri, tot pe pagina de Facebook, că şi-a depus candidatura la Primăria Sectorului 4, după ce anunţase că se retrage din viaţa politică, în urma tragediei din Colectiv, el fiind urmărit penal.

Sursă foto: jurnalul.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

sibian

Acum 7 ani

piedone e ala care si-a luat permisul la pitesti? nu trebuia arestat de atunci? nu cumva carnetul de elev plin de note de 5 pe l-am vazut la tv era al acestui individ? are cineva informatii referitor la situatia scolara a acestui gras?
Raspunde

sibian

Acum 7 ani

.....pe care l-am vazut la tv...rectific
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus