Luni,
27.06.2022
Ceata
Acum
13°C

Gheorghe Roman: Am fost foarte rar la ședințele PSD

Gheorghe Roman: Am fost foarte rar la ședințele PSD

Deputatul Gheorghe Roman a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TSTV că a intrat în PSD pentru că așa s-au făcut negocierile la nivel central, pentru a susține electoral USL în nordul județului, la alegerile parlamentare din 2012.

Susține că deși s-a înscris în PSD, sufletul i-a rămas în PDL. Ar fi vrut PNL, însă poziția de deputat în colegiul 5, era arondată în cadrul USL PSD-ului.

”Când am spus că voi candida din partea USL am pus o condiție: realizarea centurii ocolitoare a municipiului. Când a fost domnul Șova în Mediaș, a spus că în 2016 vom circula pe centura ocolitoare a orașului. Era varianta USL – PSD. În același timp a fost și domnul ministru Rus în Mediaș și ne-a făcut aceeași promisiune. Am așteptat realizarea acestui mare proiect pe care-l doresc toți medieșenii, pentru că la cum arată infrastructura din interiorul orașului putem spune că ne sufocăm. Ori acest lucru nu s-a realizat”, a declarat Gheorghe Roman. ”Am fost foarte rar la ședințele PSD. Nu mi-a fost tot una. Sufletul meu a rămas la PDL. Eram într-un partid în care lucrurile se mișcau foarte greu, deciziile erau luate de o singură persoană, acest lucru nu-mi plăceau”, mărturisește Roman.
Luăm Dârlos, Alma, Blăjel, Hoghilag și Târnava

Liberalul susține că la alegerile din 5 iunie, PNL va învinge în mai multe localități. ”PNL va lua parte multe voturi în nordul județului. Eu spun că pe lângă primăriile pe care PNL le are acum, vom mai câștiga cel puțin patru. Vi le pot spune. 100% von câștiga Dârlos, câștigăm Alma, câștigăm Blăjel, Hoghilag și sunt convins că vom câștiga și Târnava dar și altele”.

Între lobby și trafic de influență

Întrebat ce a făcut pentru medieșeni în cei patru ani cât timp a fost deputat, Gheorghe Roman s-a limitat la doar două proiecte.

”În primul rând, pot să vă spun că am făcut lobby, că nici nu mai știu ce cuvânt să folosesc, că te poți referi și la trafic de influență. Cred că dacă n-ai nici un beneficiu în ceea ce ai făcut, atunci zic că ai făcut lobby. Ori eu n-am avut nici un fel de beneficiu. Am făcut tot posibilul și am reușit să includ DN 14 în cadrul reabilitării Sibiu – Sighișoara. Din păcate, în acest mandat, la insistențele și propunerea domnului senator (n.r. Viorel Arcaș) s-a renunțat la reabilitarea lui DN 14 pentru centura ocolitoare a Mediașului. Au dat pasărea din mână pe cioara de pe gard. Există și sală de sport la Dârlos, dar nu vreau să vorbesc despre asta, să nu se ajungă la concluzia că n-a fost lobby”, a declarat Roman.
Gheorghe Roman va candida la alegerile din luna iunie pentru postul de primar al municipiului Mediaș.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Nicolae Tarcea

Acum 6 ani

Asta se intampla cand primesti in partid oameni care au numai interese particulare asemenea acestui domn Roman iar cei care-l accepta nu se gandesc decat la cele cateva zeci de voturi sau la cteva sute de lei care vor completa zestrea partidului. Nu-e exclus ca acest individ sa revina in PSD daca esueaza acum in alegerile locale. Eu ii consider vinovati, in egala masura, atat pe d-l Roman cat si pe cei care l-au sustinut si acceptat in PSD. Daca ar fi un caz izolat n-ar fi o problema dar cazuri asemanatoare intalnim la tot pasul si la toate partidele politice din Romania.
Raspunde

cnhcn

Acum 6 ani

Asta ne dovedeste inca o data ca interesele unor personaje nu au culoare politica. Schimba partidele in functie de beneficiile obtinute. Spune ca era intrun partid dar inima era in altul. Gresit, era cu un ochi la celala;t partid pt a putea sa primeasca beneficii si de acolo.Nu mai votati astfel de oameni .
Raspunde

Titisor

Acum 6 ani

Imi vine sa plang! Cata abnegatie pentru Medias,calcata in picioare de altii! Atunci cum se explica jocurile de la nivel inalt care l-au impins in PSD ? (Lasa de inteles pentru fraieri ca de fapt inima o avea in PNL). Vai voua cu asemenea fripturist!
Raspunde

lucian

Acum 6 ani

Chiar nu ii este rusine acestui personaj. Tradeaza cand vede ca sunt probleme . Apare cand e de ros un os. Dar mai rusinos e pentru cei care primesc si sprijina aceste nulitati si parveniti. Cum poate fi numit LIBERAL ?
Raspunde

Cutzi

Acum 6 ani

Vai ce ne facem fetelor cu jocurile la "nivel inalt"? Adica dl Ghe.Roman este o persoana cu principii ferme si cu mintile acasa sau un pion pe care-l plimba nu stim cine, pe lista cu partide ? Doamne scapa-ne pana nu credem ca noi suntem bolnavi cu capul!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus