Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
7°C

Fundația Comunitară Sibiu lansează a doua ediție a programului Științescu

Fundația Comunitară Sibiu lansează a doua ediție a programului Științescu

Fundaţia Comunitară Sibiu lansează miercuri, 20 aprilie, a doua ediţie a Fondului Ştiinţescu. Evenimentul va avea loc în sala Avram Iancu a Universității “Lucian Blaga”, începând cu ora 18 și este adresat tuturor pasionaților de știință.

Vor participa la acest eveniment partenerii programului și educatori pasionați care au luat anul trecut parte la “Științescu” și care vor împărtași din experienţele lor, precum şi o parte dintre copiii şi tinerii care au făcut cunoştinţă  cu ştiinţa dincolo de teorie şi sălile de clasă.

120.000 de lei, din pasiune pentru știință

“Oferim 120.000 de lei pentru iniţiative care îşi propun să transmită pasiunea pentru ştiinţe mai departe, prin proiecte educaţionale nonformale adresate copiilor şi tinerilor”, transmit organizatorii.

Științescu este un program de finanțare pentru proiecte educaționale care încurajează pasiunea pentru științe și tehnologie a copiilor şi tinerilor între 6 şi 19 ani implementat în Sibiu de Fundația Comunitară Sibiu (FCS), alături de Romanian-American Foundation şi partenerii locali Visma Software, ITNT, Bearing Point, United Way, Metropolitan Life, EBS, ProLanguage, Universitatea Lucian Blaga Sibiu, Inspectoratul Școlar al județului Sibiu și Librăria Habitus.

Fondul Științescu este susținut de Romanian-American Foundation și în orașele Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Bacău, Făgăraş, Prahova, Oradea şi Mureş prin competiții similare de proiecte, gestionate de fundațiile comunitare locale.

Sursă foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus