Sâmbătă,
15.06.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Primele spectacole sold-out la FITS 2016!

Primele spectacole sold-out la FITS 2016!

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu a anunțat epuizarea locurilor pentru trei spectacole programate la ediția din acest an a Festivalului Internațional de Teatru, la doar două săptămâni după ce primele bilete la FITS au fost puse în vânzare. Spectacolele sold-out sunt: Faust (TNRS), în regia lui Silviu Purcărete, pentru reprezentația din 18 iunie, Memoria / Memoria devastatoare (Odin Teatret), regia: Eugenio Barba, pentru reprezentațiile din 16 și 18 iunie, și Sensul Vieții / The Chronic Life (Odin Teatret), regia: Eugenio Barba, din 18 iunie.

„Este o confirmare a calității spectacolelor alese pentru această ediție, este o confirmare a faptului că acest imens regizor care este Eugenio Barba a cucerit publicul din România cu înalta ținută a spectacolelor pe care le regizează și, nu în ultimul rând, o confirmare a faptului că, iată, publicului nostru îi este dor de Festival și dorește să fie pregătit din timp pentru reîntâlnire”, spune Constantin Chiriac, președintele FITS.

De asemenea, pe lista spectacolelor la care publicul ar trebui să se grăbească pentru a mai prinde bilete se află: Visul unei nopți de vară / A Midsummer Night's Dream (Actors' Gang), regia: Tim Robbins; Oameni obișnuiți (TNRS), un spectacol de Gianina Cărbunariu; Lulu (TNRS), regia: Silviu Purcărete; Patul matrimonial / King Size (Théâtre de Vidy, Lausanne), regia: Christoph Marthaler; și Salutul circului contemporan / Hallo (Zimmermann & de Perrot), un spectacol de Martin Zimmermann.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus