Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Filme în premieră, campionatul național de Dirt-Track, dar și spectacole de teatru. Asta ne așteaptă în acest weekend la Sibiu.

Vineri, 22 aprilie De la ora 10.00, la Filarminica de Stat Sibiu va avea loc concertul educativ, „Muzica în pași de dans” susținut de orchestra simfonică a filarmonicii Sibiu.

De la ora 11.00 la Forumul German va avea loc cea de-a șaptea ediție a festivalului Handmade Creative Buzz. Astfel, până duminică, 24 aprilie, cei 40 de expozanți vă așteaptă cu obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pictate, jucării inedite, cosmetice naturale, dulcețuri de casă și multe altele.

La Cinema Arta vor rula următoarele filme în perioada 22-28 aprilie. Un Lup printre oi – 3D Dublat (Premiera), sâmbătă- duminica de la ora 12.00; Cartea Junglei – 3D de la ora 14.00. Tot în premieră va rula și filmul Misterul Înălțării, de la ora 16:15, Mr. Right – Un iubit… mortal va rula de la ora 18:30. Seara, de la 20.30 va fi proiectat filmul Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii – 3D În ceea ce privește Școala Altfel, vineri vor rula următoarele filme: Nazdravanii din Padure: Speriosul Speriosilor – 2D, vinery de la ora 10:00; Kung Fu Panda 3 – 3D Dublat, de la ora 12:15 și filmul Fura Steagul, salveaza Luna – 3D de la ora 14:20.

Sâmbătă, 23 aprilie Ziua începe cu Atelierul de meșterilit, care va avea loc de la orele 10.00 și 12.00, la Teatrul Gong și este coordonat de Aurelia Călinescu. Acesta are o durată de o oră jumătate și este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6-10 ani.

Tot de la ora 10.00 va avea loc Campionatul Național de Dirt-Track. Individual Open 2016. Primele două etape din Campionatul Naţional Individual de Dirt-Track se vor desfăşura la Sibiu, pe 23 şi 24 aprilie 2016, pe stadionul ” Voinţa”. Prima etapă va fi organizată de AS Club Voinţa Sibiu, iar a doua de CSTA Bucureşti. Vor participa concurenţi din Bulgaria, Ungaria si Romania

De la ora 18.00, la Teatrul Gong va avea loc Greierele aproape faimos, un spectacol muzical inspirat din fabulele scriitorului francez Jean de La Fontaine. Copiii vor fi încântaţi de marionete, personaje, intrigă, precum şi de atmosfera veselă a spectacolului. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic.

Duminică, 25 aprilie De la ora 11.00, la Teatrul Gong se va mai juca încă o dată spectacolul Greierele aproape faimos, inspirat din fabulele lui Jean de La Fontaine. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani.

Seara de duminică se încheie cu spectacolul Oscar și Buni Roz, de Diana Fufezan, cu începere de la ora 19.00, în Sala Festivă a Bibliotecii Astra.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Marian

Acum 7 ani

!!!!!! DIRT TRACK : Sambata de la 14:00 si Duminica de la 11:00
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus