Duminică,
11.04.2021
Cer Senin
Acum
16°C

VIDEO Târgul de Paști a revenit în Piața Mare

VIDEO Târgul de Paști a revenit în Piața Mare

De ieri în Piața Mare a orașului s-a deschis Târgul de Paști, unde peste 40 de expozanți, atât din țară, cât și din străinătate îi așteaptă pe sibieni să le cumpere produsele. Prăjituri de casă, decorațiuni de Paști, dar și bijuterii confecționate manual, pe toate le puteți găsi la comercianții prezenți zilele acestea la Sibiu.

Peste 40 de căsuțe au dat forma unui mare ou de Paști, așa cum este vizibil din aer, iar expozanții sunt nerăbdători să își prezinte produsele vizitatorilor, care vor avea astfel o alternativă plăcută de cumpărare a cadourilor de Paști, dar și de a petrece timp liber în centrul medieval al orașului. Căsuța cu miere, cu langoș, cu bijuterii sau cu artizanale sunt doar câteva dintre locurile pe care sibienii le pot vizita. La căsuța cu prăjituri puteți alege dintr-o mulțime de feluri, atât tradiționale, cât și raw vegane, iar prețul începe de la 5 lei/100 grame și ajunge până la 9 lei/100 grame. Oferta comercianților e destul de asemănătoare cu cea pe care o vedem la Târgul de Crăciun, singura diferență fiind decorațiunile specifice acestei perioade. Ouă de Paști din lemn pictate manual sau coșulețele din lemn sunt doar câteva dintre decorațiunile pe care le puteți găsi, iar prețul acestora e cuprins între 2-4 lei. Prețul unui coșuleț variază în funcție de mărime, dar pornește de la 10 lei și poate ajunge la 35 de lei.

https://www.youtube.com/watch?v=rIX1Mp5qEzY&feature=youtu.be

În centrul târgului a fost amenajată zona pentru copii, care include caruselul tradițional, un trenuleț pentru copii și un carusel, iar pentru trei minute de fericire a celor mici, părinții trebuie să plătească 7 lei. O altă atracție pentru copii este și trambulina cu corzi elastice, la care cei mici au făcut coadă pentru a se putea da și ei. 5 minute pe trambulină costă 10 lei. O noutate o reprezintă Căsuța Familiei de Iepurași, iar dacă vreți să imortalizați momentul o poză vă costă 8 lei. Târgul de Paști din Sibiu se află la cea de-a șasea ediție și anul acesta evenimentul se desfășoară în perioada 22 aprilie – 3 mai.

 

 

Vizualizari: 1501

Comentarii

3 comentarii

mutu de la manutanță

Acum 4 ani

Numai prețuri mari și produse proaste...
Raspunde

mutu de la manutanță

Acum 4 ani

Numai prețuri mari și produse proaste...
Raspunde

cetatean

Acum 4 ani

programul limitat de la 11 la 20 pare fara ratiune. Pentru clienti si comercianti sigur e prost. Pentru cine o fi bine?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus