Sâmbătă,
19.06.2021
Parțial Noros
Acum
21°C

Un nou sezon gastronomic începe în luna mai

Un nou sezon gastronomic începe în luna mai

Cei de la My Transylvania & Transilvanian Brunch au pregătit pentru luna mai patru întâlniri în satele transilvănene, în care vă invită să gustați din bucatele tradiționale. Astfel, toți cei care își doresc să descopere bucătăria tradițională din sudul Transilvaniei o pot face pe toată durata lunii mai, atunci când va începe un nou sezon gastronomic. 

Evenimentele lunii mai Flavours and Sounds of Translylvania – 7 mai, Ilimbav -Tăiatul porcului și degustare de porc mangalița – Ferma Daniela & Eugen din Ilimbav

Picnic în Cindrel – 14 mai, Rășinari - Drumeție și degustare de brânzeturi tradiționale din Mărginimea Sibiului – Familia Badiu din Rășinari

Flavours and Sounds of Transylvania - 21 mai, Metiș - Tradiții din Valea Calvei – Comunitățile din Moardăș și Metiș / Curtea bisericii evanghelice

Transilvanian Brunch – 28 mai, Hosman - Moara Veche – Asociația Hosman Durabil (Fam. Boldiszar si Cotaru)

Toate evenimentele au loc în ziua de sâmbătă, începând cu ora 11:00 și pe lângă oferta culinară, va fi un program cultural sau de descoperire a zonei. Participarea la evenimentele gastronomice se face în baza unei rezervări confirmate, iar înscrierea se face cu minim 3 zile înainte de eveniment la adresaasociatie@mytransylvania.ro sau telefonic la 0745-BRUNCH (0745-278.624) între orele 09:00 – 18:00. Tot la acest număr puteți primi și informații legate de program.

Credit foto: Gabriela Cuzepan

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus