Cei de la My Transylvania & Transilvanian Brunch au pregătit pentru luna mai patru întâlniri în satele transilvănene, în care vă invită să gustați din bucatele tradiționale. Astfel, toți cei care își doresc să descopere bucătăria tradițională din sudul Transilvaniei o pot face pe toată durata lunii mai, atunci când va începe un nou sezon gastronomic.
Evenimentele lunii mai Flavours and Sounds of Translylvania – 7 mai, Ilimbav -Tăiatul porcului și degustare de porc mangalița – Ferma Daniela & Eugen din Ilimbav
Picnic în Cindrel – 14 mai, Rășinari - Drumeție și degustare de brânzeturi tradiționale din Mărginimea Sibiului – Familia Badiu din Rășinari
Flavours and Sounds of Transylvania - 21 mai, Metiș - Tradiții din Valea Calvei – Comunitățile din Moardăș și Metiș / Curtea bisericii evanghelice
Transilvanian Brunch – 28 mai, Hosman - Moara Veche – Asociația Hosman Durabil (Fam. Boldiszar si Cotaru)
Toate evenimentele au loc în ziua de sâmbătă, începând cu ora 11:00 și pe lângă oferta culinară, va fi un program cultural sau de descoperire a zonei. Participarea la evenimentele gastronomice se face în baza unei rezervări confirmate, iar înscrierea se face cu minim 3 zile înainte de eveniment la [email protected] sau telefonic la 0745-BRUNCH (0745-278.624) între orele 09:00 – 18:00. Tot la acest număr puteți primi și informații legate de program.
Credit foto: Gabriela Cuzepan
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Tag-uri: Transilvanian Brunch , marginimea sibiului , Moara Veche , Gabriela Cuzepan , Familia Badiu , Ferma Daniela , Valea Calvei , Asociaţia Hosman Durabil , Asociația My Transylvania
Vizualizari: 1682


Ultimele comentarii
Acum 2 ore
Adi
Acum 3 ore
X
Acum 5 ore
Toto
Acum 5 ore
Un sibian
Acum 5 ore
Ina