Vineri,
24.09.2021
Cer Senin
Acum
6°C

Prima oră de campanie electorală. Și primii la start

Prima oră de campanie electorală. Și primii la start

Startul campaniei electorale pentru alegerile locale a fost dat în această noapte, la ora 00.00. Câțiva candidați au vrut să fie primii care își lipesc afișele, astfel încât să prindă cel mai bun loc.

Au avut cele 20 de panouri aproape libere, pentru că, spre deosebire de alți ani, aparatele de partid nu s-au înghesuit la lipit afișe. Și-au putut alege, astfel, poziția pe panou, primii sosiți. Ana Alexandrina Matei, profesor de contabilitate, candidat independent, și-a lipit singură afișele și a ales mijlocul panourilor. Sloganul său în această campanie este "candidat independent, dependent doar de sibieni și de lege!".

Cel mai tânăr candidat la Primărie, Ioan Zară (foto), 29 de ani, a ieșit și el la lipit de afișe. "Eu nu am un aparat de partid în spate, dar iau această experiență ca pe ceva benefic. Am vorbit cu mulți consilieri, care au pregătit campanii și în Statele Unite și am ajuns la concluzia că acest curent, al independenților, este un fenomen în creștere. Tinerii trebuie să fie reprezentați, trebuie să ne implicăm cu toții și, deși va fi greu în această campanie, pentru că am și un loc de muncă, cred că voi reuși să fac față", a spus Ioan Zară. Candidatul, ajutat de un prieten, a ales colțul din stânga sus al panotajelor. Sloganul său este "Împreună ducem Sibiul mai departe".

Afișele PPU au ajuns și ele pe panouri, imediat după cele ale independenților. "E timpul noii generații" este sloganul lui Ovidiu Zeicu, candidat la Primăria Sibiu și dansator la Junii Sibiului.

PNL a lipit printre primele afișe în zona centrală, însă a pierdut startul în cartiere. Liberalii s-au fotografiat în zona panourilor de la Teatru și au postat imaginile pe facebook. "Faptele ne recomandă" este sloganul lor în această campanie.

pnl campanie turcan pop sovaiala panou electoral cimpean

Comentarii

17 comentarii

@@@

Acum 5 ani

„Faptele ne recomandă” ...la Jilava, Aiud.
Raspunde

Bârna si paiul

Acum 5 ani

Pai, "catindatul" din fruntea PSD are calitatea de condamnat deja.Penal sa fim înțeleși.Iar la primărie PSD avea mai multe zerouri de propus dar a ales un...minus.Acum in Sibiu poate mai obliti din scorurile de neprezentare care vi le administra actualul președinte, scrutin de scrutin.Din prima.
Raspunde

@@@

Acum 5 ani

Nu aveti idee dragi mafioti, erm, politicieni cat de S.C.A.R.B.A. ne este de meclele voastre scarboase si interlope !!!
Raspunde

Sfantul Andrei

Acum 5 ani

Jenant PNL! Cu asa candidat n-are rost sa mai platesti pe la presa...
Raspunde

Corect

Acum 5 ani

Nu trebuie presa, pentru ca in Sibiu nici nu exista asa ceva.Altfel erau hailiti toți pana acum.Ia sa fi fost cazul Cindrea aproape de jurnaliști adevărați si jurnale neaservite si cu audiența.Era altceva?
Raspunde

Pnl @ @@@

Acum 5 ani

Vomită dragă... Vomită...
Raspunde

DD

Acum 5 ani

basme si fantasme!
Raspunde

Iubaretu de Sibiu

Acum 5 ani

Pe vremea cind Razvan lipea afise cu Cindrea era mai profi.
Raspunde

:)

Acum 5 ani

horror, dar va fi si mai rau...
Raspunde

psd

Acum 5 ani

Zeicule pune-ti costumul popular ca asa iti sta bine si doar asta sti sa faci ........lasa politica ca iarasi cazi in cap si dezamagesti pe toata lumea cum ai mai facut si altadata si din nou ajungi in bratele tatalui CINDREA care te va mangaia parinteste pe frunte spunandu-ti povesti de adormit copiii !!!!!!!!!!!
Raspunde

ce mai conteaza

Acum 5 ani

cindrea in sus, cindrea in jos. mi-as dori sa stiu cum se comunica cu maimutelele astea puse pe bis, care nu-si pot asuma nici un soi de fir propriu. sa va pot spune ca sunteti cei mai fericiti oameni in viata. foarte fericiti. mooama da cata fericire. avertiza einstein in privinta infinititatii a 2 lucruri...
Raspunde

Pagan

Acum 5 ani

fara propaganda pt FDGR ca nu au dat banii la tiganeala asta . Inca mai exista lume cu CREIER.
Raspunde

karl

Acum 5 ani

Trebuie sa iesim in strada nu la vot. Nu avem cu cine schimba pe nimeni. In spatele acestor umbre de candidati stau tot lupii batrani; la toate partidele cu sanse in alegeri. In ultimii ani nu s-au construit scoli sau gradinite, in schimb am dat bani ca prostii pentru biserici. Se fura ca-n codru, in toate institutiile si nimeni nu ia masuri.
Raspunde

Alzara

Acum 5 ani

Ce rade botoxata portocalie penala raluca curcan..nu stie ca nu e ranjetul ei si ca e fals!
Raspunde

Bula

Acum 5 ani

Doamne ce fantome de candidati...pai cu asa competitori Fodorita fluiera...ajungem sa votam babe fiindca politicienii nu au ce sa scoata in fata. Chiar nusi asuma nici un gospodar care a demonstrat ceva? sau chiar nu avem asa ceva in Sibiu? in asa hal am ajuns dupa 25 de ani de libertate incat sa ne reprezinte retardatii acestia?...
Raspunde

Cititescu

Acum 5 ani

Am vazut lista candidatilor pentru Primarie. Doar patru dintre ei pot fi luati in considerare ca posibili primari. Ceilalti 7 s-au aflat si ei un treaba. Din pacate democratia ofera posibilitati oricui vrea "sa se ajunga"! Si tentatia e mare, chiar daca priceperea e putina...
Raspunde

Cititescu

Acum 5 ani

1. Nu-i cunosc pe niciunii dintre candidati, am luat in considerare prezentarea lor in Sibiu 100% unde nu se face nici o referire la relatiile respectivilor cu justitia. 2. Modul unora de a face comentarii politice ii plaseaza in categoria celor care apar la Vax Populi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus