Joi,
13.08.2020
Partial Noros
Acum
18°C

Concursul Sibiu Jazz Festival deschide săptămâna jazzistică

09 Mai 2016 16:17

Concursul Sibiu Jazz Festival deschide săptămâna jazzistică

În perioada 23-25 mai, în cadrul Sibiu Jazz Festival se desfășoară Concursul Sibiu Jazz Festival și este adresat noii generații de muzicieni ai genului. Concursul aduce la Sibiu 16 concurenți (formații si soliști), din Austria, Italia, Republica Moldova și Romania, iar participanții vor fi evaluați de un juriu alcătuit din experți recunoscuți în domeniul muzicii de jazz.

Vor fi acordate următoarele premii: Premiul pentru cea mai bună formație: 1500 Euro Premiul pentru cel mai bun instrumentist: 700 Euro Premiul pentru cel mai bun vocalist: 700 Euro Premiul pentru cea mai bună compoziţie: 300 Euro

Gala de Premiere În mod tradițional deja, seara de miercuri, 25 mai, va marca încheierea Concursului Sibiu Jazz Festival, prin Gala Laureaților și două concerte speciale: Hot Club de Cluj & Cornel Bucșă (câștigători 2015) și Amalia Preda Quartet (câștigătoare 2014). Ca și anul trecut, Concursul SJF va fi transmis LIVE/în direct pe livestream.com, sibiujazz.ro șifacebook.com/sibiujazz. Concursul Sibiu Jazz Festival este organizat de Fundația Sibiu Jazz Festival, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților. Biletele se vor pune în vânzare la intrare, la Teatrul Gong, începând cu ora 18:00. Prețul unui bilet este de 10 lei și se acordă reducere de 50% pentru elevi, studenți, pensionari și persoane cu dizabilități. Mai multe informații despre festival, puteți găsi accesând site-ul official - concurs.sibiujazz.ro.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus