Vineri,
27.01.2023
Innorat
Acum
-0°C

Avertizare de trafic: Calea Cisnădiei intră în lucrări de reparații până la finele lui iulie

Avertizare de trafic: Calea Cisnădiei intră în lucrări de reparații până la finele lui iulie

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Sibiu a avizat ca lucrările de remediere a defecțiunilor din carosabilul Căii Cisnădiei să se poată desfășura până la sfârșitul lunii iulie. Primăria informează că aceste lucrări vor avea loc în următoarele săptămâni și vor fi realizate din banii asocierii Excavationes Y Transportes Orsa SL - SC Vectra Service SRL, firma care a finalizat lucrările de modernizare a străzii respective acum trei ani (garanția solicitată fiind de cinci ani). ”Strada nu va fi închisă traficului, lucrările urmând să se desfășoare pe o bandă, iar circulația se va desfășura pe cealaltă bandă, alternativ, pe tronsoane scurte, cu ajutorul piloților de trafic. Lucrările de decopertare și reașternere a straturilor de asfalt vor începe dinspre bulevardul Mihai Viteazu”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Sibiu ziarului Turnul Sfatului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Cristi

Acum 6 ani

Inca o lucrare de 2 bani. Dar cu nesimtirea cu care "nu se lucreaza" pe Aleea Haiducului ce se intampla? Se face imediat luna de cand s-a decopertat strada si asa a ramas. Nu s-a mai intamplat nimic cu lucrarea care trebuie sa fie gata conform autorizatie de constructie in 3 luni. In tot acest timp accesul in gradinita dupa ploile din aceasta perioada se face cu cizmele de cauciuc. Iar zona adiacenta este sufocata de masinile locatarilor si a celor care aduc/iau copii de la gradinita sau cresa.
Raspunde

hai-hui

Acum 6 ani

Alo, Consiliul Judetean, doriti sa reabilitati Calea Cisnadiei intre Sibiu si Cisnadie ? Pana in dreptul a Cimitir s-a lasat asfaltul, etc... Nu mai zic de podul cu un singur sens de mers...
Raspunde

haha

Acum 6 ani

fara miting in fata primariei Cisnadie ...drumul Sibiu -Cisnadie o sa ramana infect
Raspunde

CrisV

Acum 6 ani

Nu inteleg chestia asta. Calea Cisnadiei a fost decopertate si reasfaltate de 3ori in 3 ani... Nu ar fi o idee buna sa o faca o data ca lumea, ca sa nu revina de 15 ori? intre timp Aleea haiducului, miraslau )partea de blocuri) si goraslau sunt praf....dar ei refac cisnadiei a nu stiu cata oara.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus