Marţi,
03.10.2023
Cer Senin
Acum
22°C

Semimaraton 2016 și-a ales câștigătorii. De la anul vom avea un maraton

Semimaraton 2016 și-a ales câștigătorii. De la anul vom avea un maraton

Peste 2.500 de alergători s-au aliniat la linia de start sâmbătă dimineața la cea de-a cincea ediție a Semimaratonului Sibiu, iar la final cei mai rapizi au fost premiați. La ediția din acest an au participat și doi jurnaliști de la Turnul Sfatului, Adrian Stoinea și Bogdan Brylynski care au alergat pentru Animal Life.

O ediție mult peste așteptări, așa o descrie pe scurt Ciprian Ciocan, directorul Fundației Comunitare Sibiu care anunță ca anul viitor Sibiul va avea un maraton.

„Ne gândim că dacă Sibiul a reușit să strângă peste 2.500 de oameni pentru un semimaraton, cu siguranță merită să intre în rândul orașelor care au un maraton, dar vor rămâne și probele scurte. Am avut 1.200 de alergători în plus față de anul trecut, a fost destul de greu, dar a fost frumos în același timp. Am reușit să aducem oameni din toată țara la semimaraton, pe lângă faptul că întreaga comunitate sibiană s-a mobilizat pentru a alerga pentru cauzele favorite. Ne place să credem că acest eveniment dincolo de faptul că este pentru comunitate, este organizat de comunitate. Am avut peste 300 de voluntari și 30 de companii și organizații au fost implicate în organizare, dar și mai multe autorități publice. A fost o mobilizare exemplară”.

Lista câștigătorilor Semimaraton Sibiu 2016

Semimaraton Takata (21 km)

Locul 1 (M): Liviu Croitoru – 1h 17’

Locul 2 (M): Ioan Nistor Stir

Locul 3 (M): Constantin Folescu

Locul 1 (F): Maria Magdalena Veliscu – 1h 29’

Locul 2 (F): Lăcrămioara – Angela Teodorescu

Locul 3 (F): Ionela Balasei

Cros Visma (5 km)

Locul 1 (M): Daniel Petru Scrob – 16’ 33’’

Locul 2 (M): Cătălin Bertescu

Locul 3 (M): Daniel Buliga

Locul 1 (F): Tabita Teușan – 18’ 36’’

Locul 2 (F): Luminița Maria Rus

Locul 3 (F): Irina Chersan

Ștafetă (2x10km)

Locul 1: Sucevenii – 1h 20’

Locul 2: Run For Fun

Locul 3: Aft 1

Ștafetă (4x5km)

Locul 1: Luceafărul Jidvei – 1h 28’

Locul 2: Arbitrii Sibiu

Locul 3: Marquardt

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

mihai tanase

Acum 7 ani

"… Semimaraton 2016 și-a ales câștigătorii…" Trebuie sa fie ceva foarte nou si original din moment de câstigatorii sunt alesi. Participarea este înca obligatorie ?
Raspunde

dancp

Acum 7 ani

unde-i doamna de la moldovili raluca turcan? nu participa seful PDL Sibiu vai ,da nu da bine,politic zic eu, simplu ale(R)gator
Raspunde

LaFlemme

Acum 7 ani

Esti bolnav!
Raspunde

Sasu

Acum 7 ani

Dar de ce iti trebuie tie sa politezi un eveniment care se descurca foarte bine fara politicieni? Nu mai sti sa faci nimic fara ei. Lasa-i naiba acolo unde sunt sa nu strice si acest eveniment frumos. Multumim organizatorilor!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus