Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Diana Popa TSTV: O administrație corectă înseamnă transparență

Diana Popa TSTV: O administrație corectă înseamnă transparență

Propunerea PMP pentru președinția Consiliului Județean, Diana Popa, a declarat în cadrul unei emisiuni TSTV că pentru o administrație corectă e nevoi de mai multă transparență. Diana Popa susține că inclusiv facturile ce urmează a fi achitate de către Consiliul Județean ar trebui să fie publice, iar consultarea sibienilor cu privire la problemele sau propunerile de soluții ce îi privesc ar trebui să fie esențială. ”Când vorbesc de o administrație corectă, mă refer la transparență și o modalitate prin care sibienii pot fi bine informați în ceea ce privește cheltuirea banului public. În momentul actual nu se cunoaște, deci nu este o transparență a actului administrativ, oamenii nu știu pe ce contracte sunt cheltuiți banii lor nu se știe exact care sunt firmele agreate, ședințele de consiliu local de asemenea nu sunt filmate și date on-line. Ar fi multe aspecte cu privire la facturile pe care noi considerăm că ar trebui afișate pe site-ul primăriei și al Consiliului Județean, pentru a cunoaște cetățenii care este situația și pe ce anume se cheltuiesc banii. Nu cred că se mediatizează destul de bine administrația locală, și atâta vreme cât nu te duci direct la om... Se face PUG-ul orașul și nu se știe. Foarte puțini sibieni știu că trebuiau consultați. Sunt aspecte pe care sunt sigur că sibienii ar vrea să le cunoască, ar trebui cunoscute. Din punctul meu de vedere, faptul că lipsește audiența la primărie  e un handicap pentru cetățeni”, a declarat Diana Popa.

Întreaga emisiune poate fi vizionată aici:

https://youtu.be/Yr1hQgHWpUM

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus