Joi,
01.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Cine vrea să lucreze pentru CNADNR? Compania face angajări...

Cine vrea să lucreze pentru CNADNR? Compania face angajări...

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a scos spre ocupare 28 de posturi în toată țara, dintre care nouă posturi sunt pentru Autostrada Sebeș-Turda iar unul pentru Lotul aflat în reconstrucție al Autostrăzii Orăștie-Sibiu.

În cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov

– 1 post de inginer șef UIP 3 Orăștie — Sibiu,

În cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj

– 2 posturi de inginer UIP (unitatea de implementare a proiectului) 3 Sebeș — Turda lot 1, – 2 posturi de inginer UIP 4 Sebeș — Turda lot 2, – 2 posturi de inginer UIP 5 Sebeș — Turda lot 3 – 2 posturi de inginer UIP 6 Sebeș — Turda lot 4.

CERINȚELE PRIVIND STUDIILE ȘI SPECIALIZĂRILE NECESARE sunt:

Absolvent al unei facultăți de căi ferate, drumuri și poduri cu studii superioare de lungă durată — diplomă de licență sau echivalentă/ ciclul I (Bologna) — diplomă studii universitare de licență;

— experiență profesională minim 5 — 10 ani în domeniul infrastructurii rutiere — proiectare poduri (drum național, variantă ocolitoare, autostradă);

— participarea la elaborarea lucrărilor de artă pentru minim 1 proiect de drum național, minim 1 proiect de variantă ocolitoare sau autostradă în calitate de Manager de Proiect/Coordonator de Proiect/Șef Proiect, anunță ziarulunirea.ro.

Candidatul trebuie sa aibă abilități de lucru cu computerul: utilizare MS Office (Word, Excel, Power Point), Windows, Internet Explorer, AutoCAD sau echivalent și să cunoască o limbă de circulație internațională la nivel avansat (engleză, franceză, germană).

Îndeplinirea cerințelor privind experiența profesională se demonstrează prin prezentarea de recomandări/ contracte de muncă/alte documente justificative.

Relații suplimentare se pot obține de la Direcția Relații Publice și R.U. la telefon 021.264.34.08 și la adresa de e-mail: personal@andnet.ro.

De asemenea, anunțurile sunt postate pe www.cnadnr.ro la secțiunea Carieră.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

...

Acum 6 ani

Misto, acum au de lucru, cand era de spart banii nu am auzit de anunturi din astea. Cunosc eu niste specialisti pe la PSD si PNL, toti au doctorate la SNSPA, academia de informatii, "Al.I.Cuza", o sa le spun. Pacat ca cei mai valorosi, ca Fenechiu, nu sunt disponibili, dar nu se gata treaba pana ies. :D
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus