Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

PNL îl acuză pe fostul primar din Roșia de mită electorală. Replica: ”Și mort li-e frică de mine!”

PNL îl acuză pe fostul primar din Roșia de mită electorală. Replica: ”Și mort li-e frică de mine!”

PNL Sibiu a transmis un comunicat de presă în care anunță că împotriva fostului primar al comunei Roșia, Valentin Aldea, s-a formulat o plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de mită electorală. ”Comuna Roșia este locul în care PSD-ul s-a dezlănțuit, și-a arătat adevărata față. Primarul Valentin Aldea a fost prezent încă de la începutul zilei în secțiile de votare din comuna Roșia, cu toate că legea îi interzice, acesta nemaifiind candidat, a încercat să îi intimideze pe oameni și totul a culminat cu surprinderea clară în momentul în care oferea bani oamenilor care veneau la vot. PNL a sesizat Biroul Electoral Județean, serviciul de urgență 112 și va depune plângere penală pentru dare de mită electorală”, se anunță în comunicatul de presă.

De cealaltă parte, primarul încă în funcție susține că în fotografia în care se spune că e surprins că dă mită este de fapt altă persoană în spatele lui, care transmite niște chei. ”Dacă mărești fotografia o să vezi. Mâna mea stângă eu o țin îndoită pe piept și cu vârful degetelor în cotul la mâna dreaptă și mâna dreaptă mi-o țin pe față. Dincolo de mine e un cetățean, care cu mâna stângă îi dă celuilalt care stă cu fața cheile de la mașină, că a fost plecat până într-un loc cu mașina lui. Mâna lui dreaptă e pe lângă mine, dacă mărești poza o să vedeți. Ticăloși, ce să-i faci, asta e viața. Și mort li-e frică de mine”, a declarat Valentin Aldea pentru Turnul Sfatului. În plus, acesta susține că nu l-a sunat nimeni de la poliție pentru a i se lua o declarație.

În aceste minute la secțiile de votare din Roșia s-a format coadă, pentru că doar în urmă cu puțin timp s-a oprit ploaia, iar oamenii vor să voteze până la închiderea urnelor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Iubaretu de Sibiu

Acum 7 ani

Țurcana n-a aflat ca actualul primar din Rosia nu-i de la PSD ?Cred ca-i disperata rau femeia asta.
Raspunde

...

Acum 7 ani

era mana lui basescu, cea care nu a lovit copilul. in sfarsit s-a aflat adevarul: mana lui base era in alt film. poate peste cativa ani vom afla ca mana lui aldea era la spate, se scarpina in c...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus