Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Dezinsecția și deratizarea în Sibiu încep de miercuri

Dezinsecția și deratizarea în Sibiu încep de miercuri

Miercuri dimineața echipele unei firme din Deva vor începe amplasarea în Sibiu a substanțelor raticide, acestea fiind ambalate în cutii și amplasate în zonele verzi și în zonele de blocuri, anunță reprezentanții administrației locale.

De asemenea, de miercuri seara va începe și împrăștierea substanțelor împotriva căpușelor și țânțarilor, punctul de plecare al acestei activități fiind Grădina Zoologică.

”Substanțele vor fi mai întâi împrăștiate în zona Pădurii Dumbrava, apoi în cartierul Valea Aurie și parcul Sub Arini și se va intra apoi în cartiere. Pulverizarea substanțelor se va face doar pe parcursul nopții. Întreaga operațiune este estimată că va dura trei zile, aceasta depinzând și de condițiile meteo. Substanța pulverizată nu este dăunătoare pentru oameni și animale și respectă normele legale în vigoare. Totuși, rugăm sibienii să evite zona în momentul în care se împrăștie insecticidul”, se arată în comunicatul emis de Primăria Sibiu.

Contractele pentru dezinsecție și deratizare au fost încredințate de Primăria Sibiu societății S.C. D.D. Chim SRL din Deva, pentru suma de 125.000, respectiv 98.000 de lei.

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus