Sâmbătă,
27.11.2021
Cer Senin
Acum
6°C

La pedalat cu polițiștii, pentru copiii din Centrul de Plasament Orlat

La pedalat cu polițiștii, pentru copiii din Centrul de Plasament Orlat

Polițiștii sibieni îi invită pe sibienii dornici de mișcare, dar și pe cei care vor să se implice în viața comunității, să participe la evenimentul caritabil “Pedalăm pentru viață! O viaţă mai bună pentru copiii din Centrul de Plasament Orlat!”, desfășurat mâine, de la ora 16., eveniment organizat de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Copiii din Centrul de Plasament părăsesc singura casă pe care o cunosc la 18 ani, iar până atunci de ei se ocupă nişte oameni minunaţi în al căror sprijin vrem să venim şi noi!, se arată într-un comunicat de presă transmis de organizatori.

Sibienii, adulți și copii, alături de partenerii evenimentului (ONG-ul Liderjust, Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor - Regiunea Sibiu, Crucea Roşie - Filiala Sibiu, Asociaţia Lindenfeld, Programul "Ajungem Mari", Tură în Natură, Grădina Zoologică Sibiu şi Complexul Naţional Muzeal Astra), vor pedala pe o distanţă de aprox. 20 km cu scopul de a strânge fonduri pe care ulterior le vor dona Centrului de Plasament Orlat.

Startul va fi dat din parcarea situată în faţa Stadionului Municipal Sibiu (Parcul Sub Arini), vineri, de la ora 1600. Contribuţia minimă este de 20 lei/adult, 10 lei/copil şi poate fi achitată înainte de start.

Traseul turului ciclist este următorul:

  • Parcarea Stadionului Municipal – Pista biciclete Parc Sub Arini – Pista biciclete Grădina ZOO – DJ 106 A (Sibiu - Răşinari) – Pistă biciclete Pădurea Dumbrava – DJ 106 R (Uzina de Apă) – Calea Poplăcii – Valea Aurie – Grădina ZOO – Muzeul Civilizaţiei Populare Astra – Grădina ZOO – Valea Aurie – Ludoş – Pistă biciclete Parc Sub Arini – Stadion Municipal.

Polițiștii precizează că pentru buna desfăşurare a manifestării, mai multe tronsoane de drum necesită blocarea totală a traficului rutier, astfel:

  • DJ 106 A, tronson cuprins între intrarea principală Grădina Zoo – km. 4+500 m, între orele 16,15 – 16,45;
  • DJ 106 R, tronson cuprins între Uzina de Apă – intersecţie strada Valea Aurie, între orele 17,15 – 17,30;
  • Strada Valea Aurie, tronson cuprins între Calea Poplăcii – drum acces ZOO, între orele 17,30 – 17,45;
  • Strada Valea Aurie, tronson cuprins între drum acces ZOO – strada Ludoş, între orele 18,45 – 19,00;

Asigurarea fluenţei, respectiv dirijarea traficului rutier se va realiza cu echipaje de poliţie rutieră. Pe tronsoanele de drum blocate, traficul rutier va fi reluat în condiţii normale odată cu trecerea ultimului biciclist prin punctele de control.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus