Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-1°C

Interstar a câştigat locul I la Odorheiu Secuiesc, la două categorii de vârstă

Interstar a câştigat locul I la Odorheiu Secuiesc, la două categorii de vârstă

Interstar Sibiu a izbutit o mare performanţă la a 10-a ediţie a turneului tradiţional de la Odorheiu Secuiesc: a câştigat locul I atât la categoria 2007, cât şi la categoria 2008.

Echipa Interstar 2007, antrenată de Horaţiu Băra Graeff, s-a impus în toate cele şapte meciuri jucate, învingând pe FK M Ciuc (6-1), Avântul Reghin (2-1), ASA Tg. Mureş(1-0), Roseal Odorheiu Secuiuesc (6-0), FC Braşov (8-0), KSE Tg. Secuiesc (5-0 în semifinală) şi din nou pe ASA Tg. Mureş cu 4-1 în marea finală a turneului. Acestor rezultate frumoase li se adaugă titlul de cel mai bun jucător al categoriei 2007, atribuit lui Sebastian Nastalin.

"Sunt bucuros şi îi felicit pe jucători pentru ceea ce au arătat la acest turneu. Mulţumiri părinţilor şi felicitări lui Sebi Nastalin. Consider că am meritat acest prim loc. Suntem un grup unit şi asta se vede”, a declarat Horaţiu Băra Graeff.

Interstar 2007 s-a deplasat la Odorheiu Secuiesc cu un lot format din jucătorii: Cosma-Bogdan-Costea-Precup-Oprea-Comşa-Nastalin-Barghis-Stroia-Jiman-Ivan-Marinca şi Sandu

Echipa Interstar 2008, antrenată de Ioan Bulea, a câştigat turneul după o linie de clasament formată din 6 victorii şi o singură înfrângere (împotriva gazdelor de la FC Odorhei). Grupa 2008 le-a învins pe Junior Braşov, FK M Ciuc, FC Odorhei 2, Sporting Reghin,  Kinder Mureş şi SCF Liviu Antal Cluj.

interstar

"Felicit întreagă echipă şi mulţumesc părinţilor că sunt tot timpul alături de noi. Am avut un parcurs bun şi asta s-a văzut la final", a declarat Ioan Bulea.

Lotul folosit a cuprins următorii jucători: Pandele, Mogoe, Overduin, Toader, Deac, Gheorghe, Voilean, Kielhorn şi Bulea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus