Duminică,
14.08.2022
Partial Noros
Acum
23°C

VIDEO. Cine e stăpânul casei? Un pit bull merge în vârful… labelor, de teamă să nu deranjeze o pisică

VIDEO. Cine e stăpânul casei? Un pit bull merge în vârful… labelor, de teamă să nu deranjeze o pisică

Un video al unei organizații de salvare a animalelor face înconjurul internetului prin poziția adorabilă în care apare Redd, un pit bull care pare să meargă în “vârful degetelor“ de frică să nu deranjeze o pisică, notează Daily Mail.

Salvat de organizația  Pound Hounds Res-Q, din New York, Redd este adăpostit temporar de o familie, până va dori cineva să îl adopte. Deși rasa respectivă are o reputație de câini puternici și curajoși, imaginile filmate de familia care are grijă de Redd vă va schimba părerea.

Chemat în altă cameră, Redd pare să aibă foarte multă grijă să nu facă zgomot și să deranjeze pisica familiei, care este ascunsă după ușă.

Deși se pare că Redd nu a avut vreo poveste nefericită cu pisici, câinele nu vrea să riște nimic și încearcă să se miște cât mai încet posibil.

Clipul s-a împăștiat rapid pe Facebook, având aproape 5 milioane de vizualizări și peste 85 de mii de distribuiri. Cu toate acestea, Redd nu a fost încă adoptat.

foto/video facebook/Pound Hounds Res-Q

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus