Joi,
25.07.2024
Innorat
Acum
20°C

Mii de sibieni au acceptat sâmbătă provocarea la mişcare

Mii de sibieni au acceptat sâmbătă provocarea la mişcare

Cea de-a cincea ediţie a Sibiu Challenge, desfăşurată sub sloganul “Protejaţi Pădurile României” a reunit sâmbătă, 13 iunie, în Parcul Sub Arini peste 20 de zone sportive pentru toate gusturile şi toate vârstele şi foarte mulţi participanţi pasionaţi de mişcare pe tot parcursul zilei, de dimineaţa până seara. În ciuda vremii capricioase, au acceptat provocarea de a-şi dedica o zi mişcării în aer liber persoane de toate vârstele, de la copii la seniori, dornici de a face puţină mişcare sau, pur si simplu, de a petrece o zi în parc într-o atmosferă de sărbătoare animată de muzică şi bună dispoziţie.

O sâmbătă frumoasă presărată cu soare şi pe alocuri cu câte o ploaie scurtӑ de vară s-a transformat astfel într-o adevărată sărbătoare pentru iubitorii de sport în aer liber. Toate zonele sportive (fotbal, baschet, escaladă, tiroliană, volei, tenis de masă, fitness, handbal, arte marțiale pentru adulţi şi copii, dansuri, badminton, rugby, atletism, activităţi pentru copii, traseu de biciclete pentru copii, skandenberg, activităţi pentru părinţi şi copii, jocuri distractive cu Arka Park şi Cercetaşii României) au avut participanţi dornici de mişcare, o parte dintre ele fiind preferate de public: traseul de tiroliană, activităţile de fitness din zona scenei coordonate cu multă pasiune de antrenorii de la Gymbo Dance, aria de ping pong, castelele gonglabile pentru cei mici, baschet, skandenberg şi arte marţiale.

Sibiu Challenge 2016_foto Ovidiu Matiu (1)

Cluburile sportive prezente la eveniment anul acesta au avut ocazia să îi iniţieze pe participaţii amatori în noi sporturi şi, mai ales, să îşi recruteze sportivi pentru viitoare echipe de performanţă.

Sibiu Challenge a fost însă mai mult decât atât; pe lângă participarea activă la toate zonele sportive, sibienii au avut ocazia să asiste la activităţi de agility la zona Animal Life, demonstraţii de tenis de masă, concurs cu bicicletele printre jaloane la zona Tură în Natură şi să admire demonstraţiile inedite de streetdance, dans sportiv şi taekwon-do.

În zona Emi TT, pasionaţii de tenis de masă au avut o ocazie specială de a admira live prestaţia campioanelor Andreea Dragoman, Beatrice Tot şi Denisa Baltag de la Romgaz Mediaş, în cadrul unor meciuri demonstrative de excepţie, şi, mai mult, pasionaţii acestui sport au avut şansa să joace câteva minute alături de campioana europeană Andreea Dragoman.

Sibiu Challenge 2016_foto Ovidiu Matiu (3)

Sibiu Challenge este cea mai mare acţiune locală de conştientizare a importanţei de a face sport şi de a duce un stil de viaţă sănătos într-un mediu natural curat. Este un proiect organizat de PUMA Club, cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi susţinut de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu. Parteneri de eveniment: Andu, Aria Sport, Marquardt, Hervis Sports , Tramp Travel, Generali Asigurări şi UCM.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook www.facebook.com/SibiuChallenge.ro şi pe site-ul oficial www.acceptaprovocarea.com.

Credit foto: Ovidiu Matiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus