Sâmbătă,
20.07.2024
Ploi Scurte
Acum
20°C

Sibienii își luminează orașul cu energie cumpărată din Galați

Sibienii își luminează orașul cu energie cumpărată din Galați

Next Energy Furnizare, din Galați, este compania care a câștigat licitația organizată de Primărie pentru furnizarea de energie electrică în Sibiu necesară inclusiv iluminatului public.

Operată prin intermediul SC Three Wings SRL, Next Energy a fost desemnată câștigătoare a contractului evaluat inițial la cinci milioane de lei, oferta gălățenilor fiind de 4,5 milioane de lei (sumele sunt fără TVA). În cadrul procedurii de atribuire a contractului au mai depus oferte alte șase companii, printre care și Electrica Furnizare SA și RDS & RCS.

Potrivit caietului de sarcini, firma din Galați va furniza timp de 12 luni energia electrică necesară iluminatului public, dar și alimentării obiectivelor Primăriei Sibiu: clădiri administrative, semafoare, fântâni arteziene, camere video și toalete publice.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

@@@

Acum 8 ani

Deci ne asteptam la pene de curent dese. Au moldovenii o ciuda si ura gratuita pe Transilvania de ne doare capu' ! In capul alora toti sunt ''bozgori'' aici :)))
Raspunde

Instigare la ura din prima

Acum 8 ani

Nici nu au furnizat astia macar 1kW si sibienii corciti au sarit cu gura, la fel cum fac si fata de cei din sud sau nord, de fapt au o ura innascuta fata de oricine. Meritati sa fiti izolati si hraniti cu prastia peste gard, hai fie admirati ca o gradina zoologica. Instigatorilor la ura! Nici sasii si nici secuii n-au preinstalata prostia si rautatea voastra!
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

Vorbesc in cunostinta de cauza :) ! Nu detest si nu detesta nimeni gratuit aici pe cei din est, bine, sunt clar exceptii. Am calatorit si inca calatoresc des in tara, am de-a face cu tot felul de persoane, nu o data (cam de 5 ori) am patit sa discut foarte ok cu moldoveni, chiar si basarabeni (plin Iasiul), in momentul cand am zis ca sunt din Sibiu, l-i sa sters zambetul de pe fata instant, si scurt privire de sus pana jos...dupa care discutia se cam termina rapid, si nu din partea mea....Deci?!? Pe scurt, unii in Moldova nu sunt obisnuiti cu cei din alte regiuni, si au stereotipuri in cap. Mergi in Constanta, unde lumea e obisnuita cu persoane de peste tot, si straini, nu am patit asa ceva acolo, sau in Bucuresti...
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 8 ani

Întrebare: in afara de nativii acestei urbe ceilalți pot fi considerați oameni? Multumesc
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

Nu :)) sunt cyborg ceilalti. O-ling-pi-a mami, asa matinala ? Banuiesc ca te-ai odihnit azi noapte....putini clienti la iesirea spre Medias banuiesc :)
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 8 ani

Draga tripla coada de maimuța, eu încă mai cred ca o discuție se poarta civilizat, având la baza argumente logice. Dacă ești de alta părere si dorești sa trecem la faza cu invective , ești invitatul meu, be first
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

Tu comentezi de civilizat bai panarama cu testicule & ruj ?!:)))
Raspunde

Pravale Baba

Acum 8 ani

Iarasi un articol aiurea. Domnule Deleanu furnizarea de energie se face prin sistemul national (linii 220-400kV), iar local prin liniile de joasa si medie care sunt operate la nivel regional de diversi. Ca urmare energia cu certitudine nu este cumparata din Galati, trader-ul de energie (dupa cum stim este un domeniu liberalizat) este din Galati. Ca loc de productie al energie furnizate in Sibiu cel mai logic ar fi hidrocentralele de pe Valea Oltului.
Raspunde

e-manuela

Acum 8 ani

Buna ! Dacă in orașul nostru trăiesc atat de mulți praszilieni ,precum merge vorba, n-ar trebui sa se chieme ca locuim in Sigalcea ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus