Joi,
28.10.2021
Partial Noros
Acum
-4°C

VIDEO – Inundații în Cisnădie

VIDEO – Inundații în Cisnădie

Furtuna din această după-amiază a lăsat urmări în Cisnădie, Cisnădioara și zona Sadu. Cantitățile mari de precipitații, căzute într-un timp foarte scurt, au umflat apele din localitate și au inundat mai multe gospodării.

Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Cisnădie au fost chemate să intervină de urgență pentru evacuarea apei din două subsoluri, pe străzile Florilor și Transilvaniei.

”Echipaje ale ISU Sibiu intervin în sprijinul S. V. S. U. Cisnădie cu o motopompă remorcabilă, o motopompă transportabilă și patru electropompe pentru evacuarea apei din subsolurile afectate”, a transmis conducerea ISU Sibiu.
Imagini din Cisnădioara:

Video: Ruxandra Niculae

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

dan

Acum 5 ani

NU EXISTA CANALIZARE IN CISNADIOARA!!! APA A INTRAT IN CASELE OAMENILOR. PRIMARIA CAND RASPUNDE!? BANII SUNT IN SPORT ( FOTBAL ECHIPA DIVIZIA C SI HANDBAL DIVIZIA A) DE 10 ANI ANI IN CISNADIOARA NU S A FACUT NIMIC!!!!!! NUMAI INPOZITE DE ZONA REZIDENTIALA... DRAGI ZIARISTI FACETI UN REPORTAJ IN LOCALITATEA CISNADIOARA SI VEDETI UNDE CURG WC-URILE, DE CE NU EXISTA APA POTABOLA!? UNDE SUNT COMISARII DE LA GARDA DE MEDIU !? DE CE NU SI FAC TREABA!? CATE AMENZI AU DAT PRIMARIE CISNADIE !?
Raspunde

x

Acum 5 ani

Drumul pare estul de uscat. Inundatia e pe albia raului ? Imi cam da cu virgula din cele doua filmari. Nu vad decat un rau care are un debit mai mare de apa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus