Joi,
28.10.2021
Cer Senin
Acum
-4°C

Încep lucrările de modernizare pe 17 străzi de pământ în zonele Lupeni, Marmeladă și Viitorului

Încep lucrările de modernizare pe 17 străzi de pământ în zonele Lupeni, Marmeladă și Viitorului

Primăria Sibiu a anunțat joi că a emis scrisoarea de desemnare a câștigătorilor pentru primele trei contracte de modernizare a străzilor de pământ scoase la licitație în primăvara acestui an.

Este vorba de 17 străzi din cartierele sibiene, cuprinse în trei loturi, lucrările urmând să fie finanțate din împrumutul contractat de Primăria Sibiu de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Străzile pe care se va lucra sunt următoarele:

Lotul 1: Modernizarea a cinci străzi din zona Lupeni (Porumbeilor, Rândunelelor, Anul 1907, Armoniei și Traian). Pentru acest contract au fost depuse opt oferte. Câștigătoare a fost oferta depusă de SC Geiger Transilvania SRL, valoarea acesteia fiind de 2.139.052,73 lei.

Lotul 2: Modernizarea a șase străzi din zona Marmeladă (Mărului, Părului, Vișinilor, Fragilor, Prunelor și Nucului). Pentru acest contract s-au depus șase oferte, valoarea ofertei câștigătoare depusă de SC Geiger Transilvania SRL fiind de 2.669.158,26 lei.

Lotul 3: Modernizarea a șase străzi din zona Obor –Viitorului (Berzelor, Gheorghe Șincai, Sălciilor, Oltului, Octavian Smigelschi și Călan). Pentru acest contract au fost depuse opt oferte. Contractul urmează să fie semnat cu firma SC Geiger Transilvania SRL, la o valoare de 4.228.691,28 lei.

Vor intra în lucru mai întâi străzile pe care rețeaua de gaz a fost deja modernizată. Pe străzile Călan, Armoniei și Traian societatea de gaz urmează să intervină pentru reabilitarea rețelei proprii.

“Străzile vor intra în lucru etapizat, urmând să stabilim împreună cu constructorul, cu avizul Comisiei de Circulație, ordinea în care vor începe lucrările astfel încât traficul să fie afectat într-o cât mai mică măsură. Termenul final de execuție pe fiecare dintre cele trei pachete este de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Acesta va fi emis imediat după semnarea contractului” , a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.
De la data emiterii acestei scrisori de desemnare a câștigătorilor, constructorul are la dispoziție 28 de zile pentru a depune garanția de bună execuție a lucrărilor. Contractul se va semna după depunerea acestei garanții, conform normelor Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

12 comentarii

Tabita

Acum 5 ani

A trebuit sa vina domnul presedinte Liviu Dragnea pentru ca administratia puturoasa din Sibiu, finantata de la Soros sa faca ceva! PSD, te iubim! Mandri ca suntem romani!
Raspunde

Pravale Baba

Acum 5 ani

Serios? Ce minte odihnita!
Raspunde

Gabriela

Acum 5 ani

Dumneata crezi ca dl. Dragnea a avut vre-un cuvant de spus? A venit dumealui si intr-o saptamana s-au si atribuit 17 strazi? Cata naivitate .... Procedurile erau in desfasurare inainte ca dl. Dragnea sa afle unde e Sibiul pe harta (respectiv inainte de campanie). Ma repet: cata naivitate ... :(
Raspunde

Dragos

Acum 5 ani

@Tabita (antenistu) termina cu dezinformarile.. crezi ca sibienii se lasa prostiti in halu asta... Poate in TELEORMAN i-ti merge treaba asta. PSD nu are nici un merit in Sibiu si judet
Raspunde

zzz

Acum 5 ani

PSD te iubim CA CA Tine nu gasim!
Raspunde

Odin

Acum 5 ani

Uraaaaa, mai raman doar 211,7 strazi de asfaltat! Se bucura gazu' de pe acuma, au ce sparge si la anu'!
Raspunde

-

Acum 5 ani

vai ,domniughile ,,pana una alta, fara sa te entugziasmezi prea mulgt ,cred ca cel civilizat este sa-ti cumgperi o pereche de cisme de cauciuc
Raspunde

ra

Acum 5 ani

macar am scapat de comtram si dpc..... deaocamdata
Raspunde

Astringent

Acum 5 ani

Mai exista strazi de pamant la Sibiu,marea capitala culturala?O fi pentru cultura de cartofi,porumb si alte plante,ca altfel nu vad de ce ar mai exista.Ori se opun locatarii strazilor respective sa fie asfaltate.
Raspunde

cipi

Acum 5 ani

strada ogorului cand o sa asfalteze? au facut strada frunzei care este mult mai noua si au lasat ogorului plina de praf. sa va fie rusine escrocilor
Raspunde

...

Acum 5 ani

Din pacate se pare ca cineva de la primarie ia numele strazilor ad litteram. Daca se numeste ogorului, apai ogor sa fie! Trebuie de urgenta sa va schimbati numele strazii. Ceva gen strada asfaltului ar fi ok. Sper ca cei de la primarie sa se autosesizeze
Raspunde

...

Acum 5 ani

Sunt curios daca s-au facut ceva tentative de sincronizare a lucrarilor acestea cu marii posesori de infrastructura ai orasului (gaz, curent, apa) pentru a ne scuti de cheltuieli inutile. Prea des am vazut la noi strazi proaspat asfaltate si apoi imediat sparte de te miri ce regie. E timpul sa schimbati ceva in modul de lucru
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus