Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Obor Fest anunță la Sibiu cel mai mare parc de distracții din Transilvania

Obor Fest anunță la Sibiu cel mai mare parc de distracții din Transilvania

Ediția din acest an a Obor Fest va avea loc între 7 și 10 iulie, organizatorii anunțând că va fi, din nou, este cel mai mare parc de distracții din Transilvania.

În spațiul de la Târgul Obor vor fi aduse 25 de utilaje destinate agrementului pentru toate vârstele pentru patru zile de eveniment.

”După succesul primelor doua ediții când Obor Fest a reușit în premiera să atragă peste 30000 de vizitatori în 2014 și 60000 de vizitatori în 2015 într-o locație nouă la ieșire din oraș ediția din 2016 va avea loc în perioada 7-10 iulie anunțând patru zile de distracție, adrenalină și voie bună”, au transmis organizatorii, ca așteaptă un număr de 50.000 de vizitatori în cele patru zile de eveniment.
La Obor Fest vor fi prezenți atât artiști de muzică ușoară precum Dorian Popa, Lidia Buble, Alina Eremia și Ruby cât și artiști de muzică populară precum Ina Todoran, Camelia și Traian Stoiță, Mariana Deac și Ionuț Fulea.

Accesul va fi gratuit.

Sursa foto

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

Sighii

Acum 5 ani

Oborfest anunta cel mai mare parc de distractii din Transilvania la Sibiu Cred ca rad brasovenii cu lacrimi de noi ! Clar ca ne meritam soarta!
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna ! Dacă eu si prietenele mele ne dam in bărci in zona , se chiama ca imbinam plăcutul cu utilul ca angajate a " Oborfet" -ului spaima parcurilor de distracții din Europa ?
Raspunde

Adi

Acum 5 ani

Paine si circ pentru prostime
Raspunde

crys

Acum 5 ani

Dobre , e clar ca nu ai trecut in vizita pe acolo anul trecut si acum scrii/adaugi si tu ceva primit. Am fost eu si nici vorba de mii de vizitatori... probabil sute pe seara. De unde scoateti cifrele astea????
Raspunde

Stefan Dobre

Acum 5 ani

http://www.turnulsfatului.ro/2015/07/08/obor-fest-e-quot-pa-distractie-quot-la-bustul-gol/
Raspunde

Elena

Acum 5 ani

Sibiul nu are nevoie de nimic special ca sa il faca asa ... el e un oras "tare fain " de la sine ;)
Raspunde

DD

Acum 5 ani

Tiganie totala!!
Raspunde

siby

Acum 5 ani

Alta afacere marca Primarie-S.C. Piete SA...la Avrig sau Saliste ar fi dat mai bine...puteau veni oamenii cu bicicletele sau carutele direct de la munca campului...penibil!!!
Raspunde

alex

Acum 5 ani

salut,stie cineva in ce zi va canta Alina Eremia?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus