Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

FOTO Tim Robbins la Sibiu

FOTO Tim Robbins la Sibiu

Actorul american premiat cu Oscar Tim Robbins a avut aseară premiera din România a piesei "Visul unei nopți de vară", de Shakespeare. Robbins este la Sibiu alături de trupa sa de teatru, The Acrtors' Gang și semnează regia spectacolului.

Piesa lui Tim Robbins s-a jucat de la ora 20.00, la Sala Thalia, cu casa închisă. Robbins a declarat că a avut repetiții aproape toată ziua și că nu a apucat să iasă prea mult în oraș. "Iubesc Sibiul! Suntem însă atât de ocupați, încât mâncăm mai mult sandwich-uri. Dar mai târziu poate voi încerca o cină. Sau mâine ceva într-adevăr românesc", a declarat actorul american. Actorii din trupa sa susțin că Robbins este un regizor destul de exigent. "Tim e distractiv, e creativ și haios. Nebun și muncitor. Dar e un regizor cu pretenții, în sensul bun", spune Sabra Williams.

Tim Robbins va fi astăzi, la Sala Thalia, în dialog cu Cătălin Ștefănescu și Irina Margareta Nistor. Tot astăzi, se reia reprezentația după "Visul unei nopți de vară", de la ora 18. Mâine, Tim Robbins va primi o stea pe Aleea Celebrităților din Parcul Cetății.

Tim Robbins a primit Oscarul pentru rol secundar în anul 2004:

Tim Robbins

Tim Robbins

Tim Robbins

Tim Robbins

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus