Miercuri,
01.12.2021
Cer Senin
Acum
3°C

FC Hermannstadt câştigă meciul tur din barajul pentru promovarea în Liga a III-a

FC Hermannstadt câştigă meciul tur din barajul pentru promovarea în Liga a III-a

FC Hermannstadt a câştigat, pe teren propriu, scor 1-0, contra celor de la Gilortul Târgu Cărbuneşti, meciul tur din barajul pentru promovarea în Liga a III-a de fotbal.

Sibienii au învins la limită prin golul marcat de Alexandru Străulea, în minutul 36.

Jean Gavrilă a folosit următoarea echipă Zăvoi M., Cristiu R., Băra G., Străulea A., Hila A. (Aldea R. - min. 85), Tătar D., Trohin C., Câmpean A., Ţineiu C. (Simion I. - min. 69), Greavu A. (Osogo E. - min. 83) şi Seiwerth C.

Returul va avea loc pe 25 iunie, pe terenul echipei Gilortul Târgu Cărbuneşti.

foto: FC Hermannstadt Facebook

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

3 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 5 ani

....Cer scuze tuturor suporterilor "naționalei" de fotbal a României pentru rezultatele obținute in Franța, pe care le asum in integralitate. Recunosc am greșit cand am introdus in teren numai "praszilieni" Privind retrospectiv, accept faptul ca prezenta in teren a cel puțin câtorva "ardeleni adevărați" ar fi schimbat in bine lucrurile.
Raspunde

Alzara

Acum 5 ani

Daca esti acceptata de sibieni in burgul lor nu trebuie sa fii neaparat olteanca ironica...
Raspunde

-

Acum 5 ani

o ma scuzi inca nu si-au imprumutat niste jucatori din transilvania ,ca estia sant asa sentimentali dar au spus ca inca asteapta sa-i imprumuti de la tine tanti olingpia pe jucatorii dumneavoastra sentimentali si melancolici din herta romana
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus