Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

FOTO – VIDEO | Încă şapte stele pe Aleea Celebrităţilor. Actorii Victor Rebengiuc şi Tim Robbins sunt cele mai sonore nume

FOTO – VIDEO | Încă şapte stele pe Aleea Celebrităţilor. Actorii Victor Rebengiuc şi Tim Robbins sunt cele mai sonore nume

Aleea Celebrităţilor, inspirată din Walk of Fame de la Hollywood, s-a îmbogăţit cu încă 7 stele. Marele actor român Victor Rebengiuc, Evgeny Mironov, Alvis Hermanis, Luk Perceval, Christoph Marthaler, Thomas Ostermeier, şi Tim Robbins au primit, în această seara, câte o stea pe Aleea Celebrităţilor din Parcul Cetăţii, în cadrul celei de-a 23-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

La decernare, Tim Robbins a declarat că a fost impresionat de ceea ce a văzut la Sibiu şi că aflase de când era în SUA că FITS e un festival mare. “Venirea aici mi-a confirmat acest lucru şi abia aştept să aduc la Sibiu noua mea producţie. Sunt onorat să am o stea pe aleea celebrităţilor, alături de cele mai mari nume ale teatrului mondial”, a mărturisit Tim Robbins.

tim robbins

Victor Rebengiuc a fost cel mai aplaudat dintre cei şapte. Marele actor a declarat că deşi piesa sa a fost acum două zile, a rămas special la Sibiu să primească steaua de pe aleea celebrităţilor şi că, din păcate, nu a apucat să vadă decât piesa lui Tim Tobbins.

victor rebenciuc

De asemenea, cunoscutul actor a subliniat faptul că la Sibiu i s-a intâmplat un lucru care nu i s-a întâmplat nicăieri în ţară. “Lumea, de obicei, mă opreşte pe stradă şi îmi spune la mulţi ani, maiestre, să traieşti, dar aici, la Sibiu, mi s-a spus respect”, a precizat Victor Rebengiuc.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

7 comentarii

Zank Stefan

Acum 7 ani

Celebrul actor român se numește Victor Rebengiuc: https://ro.wikipedia.org/wiki/Victor_Rebengiuc. Adrian Stoinea te rog să faci cuvenita corectare?...Corectorii de la Turnul Sfatului sunt în șomaj, sau în concediu?
Raspunde

-

Acum 7 ani

da ...,draga,stai numai umpic, tinghi linghli,sa-mi aduc aminte in care analiza literara de teza a jucat la televizor ca mane am si teza,, sarut manusitele , maestre , cu respect'' i-au spus in sighiu ,,te rugam sa nug-ti scoti manugsa sa ne provogci ... la duel, stiii... negnea,sa joci hategana?'' i-au ielele sighiene ,, sa nu te duci cumva maighe de sarbatoare nici la ocna si nici la ocna sighiului si nici pe drugmu' sarii, ca te vad chinezii si pt. ca inca nu s-au copt merele sa le culegi cu mana din tren,pe gratis ,ca si cand ne-ai culege sufletele noastre pe gratis, ca tocmai acum ti s-a facut dor si de mamaliga si de pui cu mujdei,din porumbul care ti-l culegeam eu la practica si cu care iti hraneam si gaina''
Raspunde

gică

Acum 7 ani

Cine este ipochimenul care a scris așa ceva?!
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

Pe cand o steluta de tinichea pt. Steve Holmes? Pe cand o aleea a fufelor celebre? Ce-i drept, aia da alee....pe trei randuri, pana la Iasov si tot mai au nevoie de spatiu ! :)) Steve Holmes - https://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Holmes_(actor)
Raspunde

Ioan Ardeleanul

Acum 7 ani

Ce pupincuristi sunteti Turnul Sfatului!...In loc sa promovati celebritati locale(Lucretia Ciobanu, Christian Maurer, Siegmund Siegfried, Ion Besoiu, Avram Besoiu, Teodor Portarescu, Ion Ghise, Sebastian Papaiani) voi va plecati capul pentru un pumn de arginti si scrieti despre tot felul de alogeni!...In ce ma priveste, am renuntat demult la abonamentul la foaia voastra.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus