Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

După ce au demolat autostrada acum blochează și DN1 între Sibiu și Alba

După ce au demolat autostrada acum blochează și DN1 între Sibiu și Alba

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu a informat miercuri că în cursul acestei zile, 22 iunie, pe DN1, Sibiu – Alba, se vor executa lucrări de refacere a părţii carosabile pe tronsonul cuprins între Aciliu și intrarea în Apoldu de Sus.

Polițiștii anunță că traficul rutier se va desfăşura restricţionat alternativ, ceea ce poate duce la formarea de coloane de autovehicule pe ambele direcţii de deplasare.

”Le recomandam conducătorilor auto care circula pe acest tronson să îşi planifice riguros călătoria, să manifeste prudenţă în conducere, să păstreze distanţa de siguranţă şi  să respecte restricţiile de viteză impuse în zonă”, au spus reprezentanții IPJ Sibiu.

Foto: Info Trafic jud. SIBIU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Un Sibian

Acum 7 ani

Prost gandita acesat reabilitare, asa se circula pe acest tronson de 2 saptamani.Aceste lucrari nu se pot face noapte, trebuie facute ziua sa incurcam cat mai multi cat mai mult timp. Dar asa suntem noi, noi muncim noi nu gandim. Romania.
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

Bucale ne iubeste, nu uitati ! :)
Raspunde

John

Acum 7 ani

In curand o sa infiinteze nea carabulea-puscarie de la brutarie o flota de DRONE pt navetisti... hi hi hi:))))))
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

Nu le da idei, ca falimenteaza industria de bitum, tranport terestru, mafia infrastructurii etc :)) Si tot Carabulea ajunge zilionar in lire :P
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus