Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Interstar Sibiu a fӑcut spectacol la Cupa CFR 1907. Pe podium, cu trei categorii de vârstӑ

Interstar Sibiu a fӑcut spectacol la Cupa CFR 1907. Pe podium, cu trei categorii de vârstӑ

Trei grupe de juniori ale clubului Interstar au urcat pe podium la Cupa CFR 1907, competiţie a avut loc în perioada 18-19 iunie la Cluj-Napoca şi la care au participat 80 de echipe dispuse pe patru categorii de vârstă.

Medalie de aur pentru grupa 2006

Grupa 2006, pregătită de Daniel Murӑșan, a câştigat trofeul, dupӑ ce s-a impus în toate cele opt partide disputate, primind doar un singur gol. Iustin Chirilă a fost desemnat cel mai bun portar al acestei categorii la care au participat 24 de echipe din ţară.

"Îi felicit pe copii pentru că au reuşit să termine pe picioare acest turneu desfăşurat pe o căldură atipică. Au muncit enorm şi merită tot respectul. Am avut plăcerea să întâlnim echipe bune şi foarte bune. Din astfel de jocuri nu avem decât de câştigat. De aceea ne pregătim, că să participăm la turnee puternice. Acolo ne putem vedea adevărata valoare”, a declarat Daniel Murӑșan.

interstar 2006

Rezultate:

Interstar-CFR 2-0

Interstar-Europa Alba Iulia 4-0

Interstar-CSM Oradea  3-0

Interstar-Infinity Târnăveni 2-1

Interstar-FC Braşov 2007 4-0

Interstar-Luceafărul Cluj 1-0 (sferturi)

Interstar-CFR Cluj 1-0 (semifinală)

Interstar-FC Braşov  1-0 (finală)

Lotul grupei 2006 a fost format din: Ghiţă-Chirilă-Stӑnese-Stroia-Duţu S-Boboc-Drӑghescu-Manta-Vlad P-Duţu A-Gândilӑ-Moroian-Veste-Cӑrpinișan-Birbic-Vlad V-Veștemean-Berta-Gliga.

“Argint” pentru grupa 2009

Grupa 2009 a avut evoluţii remarcabile, pe tot parcursul turneului. Aceasta nu a pierdut niciun meci, obţinând următoarele rezultate: 3-0 cu Primavera Satu Mare, 1-0 cu Viitorul Gherla, 2-2 cu Luceafărul Cluj, 2-0 cu Kinder Mureş, 1-1 cu Transilvania Bistriţa şi 0-0 cu FC Odorhei.

"În ciuda faptului că am întâlnit echipe foarte bune, am avut evoluţii curajoase şi frumoase. Am pierdut prima poziţie la "mustaţă", aşa cum se spune, însă nu pot decât să fiu mândru de aceşti copii şi să îi felicit atât pe ei cât şi pe inimoşii susţinători care le-au fost alături", a declarat Ioan Bulea antrenor.

La categoria 2009 au participat 16 echipe. Denis Muntean a fost desemnat cel mai bun jucӑtor al categoriei 2009, în timp ce David Olteanu a fost declarat "golgheterul" competiţiei.

Lotul echipei: Bilca-Muntean Denis-Faur-Mihalache-Olteanu-Bulea-Stӑnese-Atӑnӑsoaie-Mardare-Şipoş-Petcă-Cotoară-Vasilache-Muntean David

interstar

“Bronz” pentru grupa 2007

Grupa 2007 a fost elimiantӑ în semifinale de CFR Cluj A, scor 0-1, însӑ elevii antrenaţi de Horaţiu Bӑra Graeff și-a recӑpӑt încrederea și au învins în finala micӑ, scor 1-0, pe cei de la Atletic Zalӑu, obţinând astfel medaliile de bronz.

Pânӑ în semifinale echipa a avut urmӑtoarele rezultate: victorie cu FC Braşov 1-0, 3-0 cu CFR Cluj -B, 2-0 cu Sporting Recea şi  un rezultat de egalitate ,0-0 , cu Balmazujvaros (Ungaria), și victorie cu 4-0 împotriva celor de la Primavera Satu Mare. La turneu au fost prezente 20 de echipe.

David Cosma, portarul echipei , a obţinut titlul de cel mai bun portar al competiţiei.

"Felicit întreaga echipa şi mulţumesc tuturor celor care cred în aceşti copii şi în acest club", a declarat Horaţiu Bӑra Graeff.

interstar 2009

Lot: Cosma-Bogdan-Marinca-Ivan-Nastalin-Stroia-Jiman-Sandu-Costea şi Bârghiș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus