Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Weekend-ul acesta filmele sunt în prim-plan la Sibiu, datorită TIFF, dar și a proiecțiilor de la Cinema Arta. Cu toate acestea, vor avea loc și concerte ce fac parte din cadrul evenimentului Zilele româno-americane, precum și un spectacol de teatru special ce va avea loc în Piața Mică.

Vineri, 24 iunie De la ora 12.00, la Arena Platoș Păltiniș Mountain Resort se deschide Sezonul Activităților de Vară cu un eveniment dinamic și complex adresat copiilor, practicanților de sporturi gravitaționale și nu numai. Vineri este ziua antrenamentelor și se încheie cu petrecere de bun venit. Ziua de sâmbătă începe cu muzică, concurs de biciclete pentru copii, sesiuni de skateboard pe MiniRamp, sesiuni de sărituri cu bicicletă pe BagJump, Concurs de DownHill Mountainbike, Concurs de CrossCountry pe timp de noapte și Live Band Concert. Mai multe activități distractive îi așteaptă pe cei mici pe toată durata zilei: parc de cățărat, trambuline, centru gonflabil de joacă, teren de fotbal gonflabil, zorbing, biciclete și trotinete.

La cinema Arta vor rula următoarele filme: În căutarea lui Dory va rula de ora 16.00, iar sâmbătă și duminică de la orele 12.00 și 14.00. De la ora 18.10 va rula filmul Now you see me 2. Jaful perfect, iar seara de 20.45 va fi proiectat filmul Ziua Independenței: Renașterea.

De la ora 19.00, la sala Thalia are loc concertul de jazz susținut de Teodora Enache și Benny Rietveld Quintet, concert ce face parte din cadrul Zilele româno-americane. Prețul unui bilet este de 20 de lei, iar elevii, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere.

De la ora 21.45, în Gura Râului va avea loc proiecția filmului românesc „Tudo”, în regia lui Iura Luncașu. Proiecția face parte din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), iar programul complet poate fi văzut pe http://tiffsibiu.ro/wp-content/uploads/2016/06/Program-TIFF-Sibiu-2016.pdf

De la ora 22.00, în Muzeul Național în Aer Liber Astra va avea loc proiecția filmului „Valul Ucigaș”/The Wave. De la ora 22.00, în Piața mică va avea loc spectacolul de teatru, Furtuna după Willam Shakespeare. Spectacolul este recomandat tinerilor cu vârsta de peste 12 ani, iar intrarea este liberă.

Sâmbătă, 25 iunie De la orele 10.00 și 12.00 la Teatrul gong are loc Atelierul de Meșterilit, coordonat de Aurelia Călinescu. Atelierul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani.

Tot de la ora 10.00, Valea Aurie este cartierul în care ajung anul acesta Zilele Vecinătății. Vor avea loc tot felul de activități distractove pentru cei mici, spectacole cu trupa Hocus Pocus, Fun Fair(parc de distracții), iar de la ora 21.00. băieții de la Maxim vor susține un concert.

De la ora 12.00, la Arena Platoș distracția începută vineri continuă cu activități și concursuri pentru toate vârstele.

De la 21.30 la Cetatea Cisnădioara va fi proiectat filmul „Der Golem” în regia lui Paul Wegener cu acompaniament live rock&electro NLF3.

Seara, de la 22.00, în Piața Mică se pune încă o dată în scenă spectacolul „Furtuna” de William Shakspeare. Intrarea este liberă, iar spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 12 ani.

Duminică, 26 iunie Zilele Vecinătății continuă în cartierul Valea Aurie de la ora 10.00 cu concursuri și ateliere de pictură, realizare de obiecte pentru copii. Va avea loc un târg de cartier cu vânzare de obiecte personale. Seara, de la ora 19.00 vor avea loc concerte de muzică populară.

De la 19.00, la sala Thalia va avea loc concertul Tango simfonic al Orchestrei de Stat Sibiu, dirijată de Cristian Oroșanu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Ana

Acum 5 ani

Dragut. Un weekend plin de voiosie:)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus