Miercuri,
23.06.2021
Partial Noros
Acum
28°C

Turcan: Nu mai avem nicio scuză!

Turcan: Nu mai avem nicio scuză!

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că alături de FDGR se poate construi în Sibiu un altfel de model politic, în interesul cetățenilor. ”Am vrut să spunem lucrul acesta și astăzi, suntem o echipă care zi de zi, săptămână de săptămână, lună de lună și an de an vom urmări interesele Sibiului. Practic ne angajăm în fața dumneavoastră și în fața sibienilor, spunându-vă că nu mai avem nicio scuză. În această formulă de maximă încredere și responsabilitate pe care sibienii ne-au acordat-o nu vrem săi dezamăgim. Interesele sibienilor vor fi pe primul loc, interesele Sibiului vor fi deasupra interesului politic”, a declarat Turcan.

Liderul PNL Sibiu susține pe de altă parte că referendumul din Marea Britanie poate aduce o stare de incertitudine în Europa. ”Se intră într-o lume marcată de o mult mai mare incertitudine și confuzia și incertitudinea, după cum ne arată istoria fac rău economiei și oferă teren fertil pentru extremism și izolare. Proiectul european a făcut mult bine României, a făcut mult bine românilor care muncesc demn și cinstiți în UE. Trebuie să ne apărăm interesele în continuare, iar interesul nostru e ca UE să rămână puternică și unită. În ciuda votului dat în Marea Britanie”, a mai spus Turcan.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

18 comentarii

gogu

Acum 4 ani

Sa fim seriosi! Ce politica e in favoarea cetatenilor? Cine credeti ca va crede, stimata doamna?! Ati vorbirt ca sa va auzitti vocea! Cand o sa scapam de toti veneticii care spun ca ne vreau binele?! Binele cu sila...
Raspunde

rin

Acum 4 ani

Lasa-ne moldoveanco
Raspunde

Sighian get-beget

Acum 4 ani

Mars la moldovenii tai fomisti,botoxata de doi bani!
Raspunde

LaFlemme

Acum 4 ani

Avand in vedere ca sibienii vostri sunt extrem de indolenti (cauta in dex sa vezi ce-nseamna) e normal ca sa vina "moldoveni fomisti" sa va ia posturile politice. Mai intai organizati-va, fiti mai interesati de soarta orasului si apoi vorbiti.
Raspunde

@@@

Acum 4 ani

Incepe sa ma sece persoana asta de la o vreme....creste plozi grasi !
Raspunde

gogu redivivus

Acum 4 ani

Bravo! Zece puncte! Ar putea sa-i invete sa manance sanatos!
Raspunde

e-manuela

Acum 4 ani

Buna ! Di se vrai Ucut drag s nie fasi nuoua, ghinili cu fuorta ?
Raspunde

Pravale Baba

Acum 4 ani

Lasa-ne, lasa-ne .......
Raspunde

raspopitul

Acum 4 ani

Ipocrita asta ataca FDGR-ul cand era la PDL si acum a apucat-o dragostea de nemti.
Raspunde

Florin

Acum 4 ani

Si pana acum ce ai făcut d-na parlamentar pt Sibiu,pt țara sau pt partid in afara de faptul ca te am plătit ffff bine pt nimic ???
Raspunde

Zorro

Acum 4 ani

Care sibieni v-au dat increderea? Peste 50% au ramas acasa. Si ce a-ti pazit in toti anii trecuti?
Raspunde

alzara

Acum 4 ani

Oare sibienii nu mai pot scapa de rapandula botoxata a lui stolo'(ralu curcan)ca de raie?
Raspunde

alzara medic

Acum 4 ani

Exceptând "sasul" aţi NUMIT o conducete neputincioasă la C.J. !
Raspunde

e-manuela

Acum 4 ani

Jo reggelt ! Kislany Ralu, ha szovetsegre ali van, hogy fegye a kezet a hatalom, ez a părăsea aki roman politica , nem PNL ?
Raspunde

Anonymus

Acum 4 ani

suntem in romania femeie asa ca scrie in romana iar daca nu cunosti aceasta limba mergi naibii dincolo de granita spre vest unde sunt cei ce inteleg ce scri... cata nesimtire pe tine :(
Raspunde

Odin

Acum 4 ani

Adica pana acum aveati scuza?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus