Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Medicii de la Spitalul Universitar din Viena vin să opereze la Sibiu, la Polisano

Medicii de la Spitalul Universitar din Viena vin să opereze la Sibiu, la Polisano

Spitalul European Polisano anunță că își dezvoltă oferta de servicii medicale pe linia de obstetrică-ginecologie, neonatologie și FIV, în urma încheierii unui parteneriat Spitalul Universitar din Viena. Pacienții români vor beneficia de expertiza unor specialiști recunoscuți internațional, în cadrul spitalului din Sibiu, inclusiv în cazurile cu patologii foarte complicate.

Zilele acestea, o delegație austriacă formată din reprezentanți ai unei clinici universitare de prestigiu din Viena, din care au făcut parte dr. Anca Gocan și prof. univ. dr. Martin Imhof, șeful departamentului de Obstetrică și Ginecologie al Spitalului Universitar Korneuburg, expert în fertilitate, reproducere umană asistată și terapie hormonală de substituție, a vizitat Spitalul Polisano.

“Am găsit aici o echipă tânără și entuziastă și un spital cu o dotare excelentă. În urma vizitei, am constatat că avem și o viziune comună asupra conduitei medicale și a protocoalelor terapeutice acceptate la nivel internațional, astfel încât putem începe o colaborare pentru dezvoltarea serviciilor medicale, în primă fază în zona de obstetrică-ginecologie, FIV și neonatologie”, a declarat prof.univ.dr. Martin Imhof, la finalul întâlnirii.
În cadrul acestei vizite de lucru, la care au participat, alături de conducerile clinicilor, conf.dr. Paul Porr, dr. Ovidiu Gligor și dr. Adriana Radu, a fost discutată încheierea unui parteneriat prin care oferta de servicii medicale a spitalului din Sibiu va fi dezvoltată cu aportul unor medici de renume din Austria. Această nouă colaborare prevede, în primă fază, dezvoltarea secțiilor de obstetrică-ginecologie, în cadrul cărora vor fi abordate cazuri patologice complexe, beneficiind de know-how-ul specialiștilor austrieci. Aceștia vor oferi consultanță medicilor sibieni și vor participa la intervențiile chirurgicale complicate realizate la Sibiu.
“În urma acestei colaborări, pacienții vor beneficia la Sibiu de aceleași standarde și același profesionalism pe care le pot găsi și în clinicile din Austria, având expertiza unora din cei mai mari specialiști din lume”, a declarat dr. Ovidiu Gligor, managerul spitalului Polisano.
Parteneriatul cu clinica vieneză prevede, în viitor, și dezvoltarea serviciilor pe alte linii disciplinare, o colaborare la nivel  academic, prin organizarea de evenimente științifice comune, dar și dezvoltarea turismului medical, Sibiul având un potențial foarte mare, potrivit partenerilor externi, prin promovarea unor pachete de tipul “One Day Check-Up”, produs lansat de curând de Polisano.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus