Miercuri,
19.01.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Iohannis: Există semne că lucrurile s-ar putea mişca în privinţa aderării la Schengen

Iohannis: Există semne că lucrurile s-ar putea mişca în privinţa aderării la Schengen

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Bruxelles, că a avut discuţii informale cu mai mulţi lideri europeni importanţi, iar semnalele sunt că "lucrurile s-ar putea mişca" în privinţa aderării României la Spaţiul Schengen, transmite News.ro

"Am avut discuţii cu lideri relevanţi pe această temă în marja întâlnirilor informale, (...) dar există semne că lucrurile s-ar putea mişca. Ar fi foarte bine pentru România, dar ar fi foarte bine şi pentru restul spaţiului Schengen", a spus Iohannis, adăugând că nu poate intra în detalii pe acest subiect în momentul de faţă.

Preşedintele a subliniat însă că România acţionează deja ca un membru de facto al spaţiului Schengen şi este "o piesă importantă" pentru securitatea în regiune.

"Noi ne-am făcut temele. Este clar că suntem nu doar capabili, dar suntem obişnuiţi să păstrăm securitatea cetăţenilor şi întreaga ţară sigură", a adăugat Iohannis, la finalul reuniunii Consiliului European.

Comentarii

3 comentarii

Zorro

Acum 5 ani

Asta-i praf aruncat in ochii dobitocilor. Am urmarit cu mare atentie (sic) intilnirea liderilor europeni si pot spune ca al nostru Klaus nu a cascat gura, ci statea parca pierdut in spatiu. Cei asta? ai trebuie o cum zice sasul "Existenzbegründung" ? Eu nu inteleg cum a putut ajunge o asemenea nulitate de om atit de departe?
Raspunde

@Zorro tremuriciul

Acum 5 ani

Mai baiatule, iar nu ai luat medicamentele de dimineata? Singurul dobitoc cu praf in ochi esti chiar tu si eventual apartinatorii tai. Ne lasi.....?
Raspunde

Odin

Acum 5 ani

Eu vreau sentințe de cate 25 ani de munca silnică pentru vreo ~1600 de parlamentari corupți din trecut și prezent, lasă prostiile cu Schengen!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus