Miercuri,
08.02.2023
Innorat
Acum
-7°C

O singură medie de zece la Evaluarea Națională în Sibiu

O singură medie de zece la Evaluarea Națională în Sibiu

Deși mai mulți elevi au obținut note foarte bune la Evaluarea Națională de anul acesta, în evidențele Ministerului Educației apare o singură medie de zece în județul Sibiu.

Este vorba despre eleva Oana Ciucur, de la Școala Gimnazială nr. 8 din Sibiu, care a reușit performanța de a obține nota zece la matematică și zece la limba și literatura română.

Aceleași note le-a obținut și elevul Ștefan Adrian Oancea, de la Colegiul Național ”Samuel von Brukenthal” din Sibiu, însă el a susținut examen și la limba germană, unde a obținut nota 9,95. Media lui finală a fost, în cele din urmă, ”doar” 9,98.

Trei elevi au obținut apoi media generală 9,95. Este vorba despre Ioana Bumbuc, de la Colegiul Național ”Gh. Lazăr”, Ioan George Marius Gaură, de la Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” și Teodor Pantiș, tot de la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Toți trei au obținut nota 9,90 la proba de limba și literatura română și nota 10 la matematică.

Important de menționat este și prezența pe locul șase în ierarhia pe județ a elevei Nicoleta Bădilă, de la Școala Gimnazială ”Ion Pop Rețeganul” din Orlat, care a obținut media 9,92 la Evaluarea Națională.

Rezultatele complete pe medii le puteți vedea aici

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus