Miercuri,
21.10.2020
Parțial Noros
Acum
0°C

O redacție

06 Iulie 2016 00:53

O redacție

 

O redacție… un haos total, o bombă cu ceas. Telefoanele sună ca apucate, voci peste voci, de genul:

 -Ole (Ole eu fiind) unde-i caseta cu accidentul?... montează-mi și mie știrea asta… O dată intrat în acest cazan clocotit, trebuie să faci față, dacă nu, ești mistuit. Încerc să fiu calm și să mă adun. Pot doar un minut, altă voce:

 -Ole! Ai capturat știrea cu ăla înecat? Trimite repede materialul la București. Nu merge sunetul pe canalul doi! Deja sunt stresat… Ai trimis materialul?

- Da! Strig eu…

Uf! Mă duc să fumez o țigară. Trag un fum cu sete, nu-l mai trag și pe-al doilea și aud vocea stridentă a fetei:

- Ole, repede, accident pe DN 1!

Fuga… cameră, microfon, țuști în mașină. Îi dau talpă să ajungem cât mai repede în surda goană după știri, după senzațional, să fim primii, să vedem, să vedem, să vedem. Am ajuns. Fiare contorsionate, sânge, parbriz, polițiști, sirene, plânsete… O enumerare de elemente morbide. Strigă fata:

- Ole filmează și aici, uite îl bagă în ambulanță! Gata, hai la spital.

Nu mai pot deja. Încerc să mă transpun pe o plajă undeva, aruncându-mă în mare, dar mirosul de spirt mă trezește din scurta reverie. Plecăm la redacție, intru iar în vulcanul clocotit. E deja ora 21. Ce bine că au plecat toți. Am rămas doar eu cu fata cu care merg pe teren. E liniște acum. Ea își vede de scris, eu descarc accidentul. Îmi pun o cafea, a patra pe ziua de azi, dar ce mai contează? Ceasul luminat din turnul sfatului arată orele 22. Închid ochii, mi-ai apărut în minte, mi-e bine acum.

- Ole! Vezi să închizi redacția că eu am plecat.

Vizualizari: 3555

Comentarii

2 comentarii

e-manuela

Acum 4 ani

Buna ! Bravo nene Ole, ai rămas același !?
Raspunde

TALIDA RUNCU

Acum 4 ani

OLE BALTES ESTI MESERIAS! Te citesc cu placere maxima! Iti multumesc ca existi!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus