Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
4°C

Restricţii de trafic pe Transfăgărăşan şi pe Transalpina în acest weekend

Restricţii de trafic pe Transfăgărăşan şi pe Transalpina în acest weekend

Traficul rutier pe Transfăgărăşan, pe segmentul cuprins între Bâlea-Lac şi Bâlea-Cascadă, va fi închis, sâmbătă, ca urmare a desfăşurării Turului Ciclist al Sibiului. Şi pe Transalpina circulaţia va fi întreruptă în acest weekend, din cauza organizării Campionatului Naţional de Viteză în Coastă - Cupa Gorjului.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia pe DN 7C, între Bâlea-Lac şi Bâlea-Cascadă, va fi închisă între orele 11.00 şi 16.00, transmite News.ro

Infotrafic aminteşte că Transfăgărăşanul a fost redeschis pe sectorul cuprins între Piscu Negru, judeţul Argeş, şi cabana Bâlea-Cascadă, judeţul Sibiu.

”Pe acest tronson este interzisă circulaţia pe timpul nopţii, în intervalul orar 21.00 - 7.00, iar până în 30 septembrie este instituită restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 16 tone în zona kilometrului 83, pentru a permite executarea lucrărilor de consolidare a unui podeţ”, arată Infotrafic.

Restricţii de trafic sunt, sâmbătă şi duminică, şi pe Transalpina, din cauza desfăşurării Campionatului Naţional de Viteză în Coastă - Cupa Gorjului.

Astfel, traficul pe DN 67C (Transalpina) va fi închis sâmbătă, între orele 8.00 -13.00 şi 14.00 - 19.00, pe tronsonul cuprins între kilometrul 16 (zona balastierei) şi kilometrul 23+200 de metri (zona releului). Duminică, traficul va fi blocat între orele 8.00-12.00 şi 13.00-18.00, pe acelaşi tronson.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 6 ani

Adicătelea godasii basiului, sa vor putie consientra in iecsclusivitati pi siclistii din Turul Saghiului, șeia se-i din ghini ca sa nu hie di rău...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus