Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

FOTO. Camping de lux în Munții Făgăraș

FOTO. Camping de lux în Munții Făgăraș

Ursa Mica este primul resort de glamping din Romania, un loc unde te poți bucura de aerul Carpaților sub cerul liber, fără a renunța la confortul urban.

Ursa Mica Glamping Resort (3)

Situat în localitatea Nucșoara, Argeș, la aproximativ 136 de km de Sibiu, campingul de lux include aproximativ 10 corturi amenajate în stilul unei camere de hotel. Fiecare cort are câte patru paturi, iar în preț sunt incluse: cazare cu acces la grupuri sanitare și dușuri separate pentru femei și bărbați, cu trei mese/zi în restaurantul propriu, acces la sauna, la ciubere cu apa caldă și la tot ce ofera resortul, ghid de grup pentru activități montane, drumeții sau plimbări cu bicicleta. Bauturile de la bar nu sunt incluse in pret si se platesc separat.

Ursa Mica Glamping Resort (5)

Prețul este același în oricare zi a săptămânii: 250 de lei/adult/zi, 140 de lei/copil între 6 și 14 ani/zi, 100 de lei/copil între 3 și 6 ani/zi, iar copii până în 3 ani - gratuit. În weekend se închiriază un minimum de 2 nopți.

Ursa Mica Glamping Resort (9)

“Vazut un share pe Facebook, am dat mail, am vorbit cu patronii si a doua zi am plecat catre ei. Am stat doua nopti impreuna cu fica mea si a fost o experienta superba. Privelistea este minunata, serviciile impecabile, mancarea buna, ciuberele sunt geniale pe inserat cand se face racoare afara iar sauna e de nota 10. Toti cei de acolo s-au dat peste cap sa ne faca sederea cat mai buna si au reusit fara indoiala,” este opinia unuia dintre vizitatorii campingului, postată pe pagina de facebook Ursa Mica Glamping Resort.

foto facebook/Ursa Mica Glamping Resort

Ursa Mica Glamping Resort (1) Ursa Mica Glamping Resort (4) Ursa Mica Glamping Resort (6) Ursa Mica Glamping Resort (8) Ursa Mica Glamping Resort (7) Ursa Mica Glamping Resort (10) Ursa Mica Glamping Resort (12) Ursa Mica Glamping Resort (11)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 45552

Comentarii

6 comentarii

Neagu traian

Acum 7 ani

Foarte tare , succes !
Raspunde

Narcisa Popa

Acum 7 ani

Superb!!! Felicitari! Rog oferta de preturi pe mail. Va multumesc!
Raspunde

Vasile V. Vasile

Acum 7 ani

Sigur, imediat. Acușa prindem o vrabie și vă trimtem oferta...
Raspunde

Vasile V. Vasile

Acum 7 ani

Sigur. Acuma prindem o vrabie și vă trimitem oferta...
Raspunde

Marius

Acum 7 ani

Cam scumput... altfel, de 4*.
Raspunde

Izabela

Acum 7 ani

Peisaj de vis în aceasta zona ecologica, iar de calitatea apei și a aerului nu încape cuvinte. Dacă cineva iubește viata ecologica și foarte retrasa poate dobândi gratis un teren de 1000 mp lângă Ursa Mica Gaming Resort la aprox 600 de metri, cu belvedere mult mai ampla a zonei. Condiția este doar sa participe la utilități și în special sa respecte regulile bio a zonei de locuit. Relații la 0799231830
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus