Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Noul “bad boy” de la CSU? Cedrick Turman a fost dat afară de la fosta echipă după ce a fost acuzat de violență domestică

Noul “bad boy” de la CSU? Cedrick Turman a fost dat afară de la fosta echipă după ce a fost acuzat de violență domestică

CSU Sibiu pare să adopte aceeași tactică pe piața transferurilor, precum cea din sezonul trecut. Și de această dată, din cauza bugetului mic, Dan Fleșeriu este nevoit să se îndrepte spre jucătorii ieftini de origine nord-americană, aflați la prima experiență în Europa.

Ieri, clubul a anunțat venirea unor doi americani, Marcel Davis și Cedrick Turman jr., care se află la primul contract în Europa și în baschetul profesionist. Sezonul trecut, CSU Sibiu a fost inspirată în aducerile altor jucători aflați la primul contact cu Europa Kevin Hardy și Lawrence Gilbert, care au confirmat, însă nu același lucru se poate spune despre Nick Evans, Richard Amardi, Marek Klassen și Jamal Desharick, care au arătat că nu pot face față în campionatul românesc.

Cedrick Turman jr., pivotul care a semnat cu CSU pentru noul sezon competițional, pare să aibă același profil de "bad boy" cu Nick Evans, jucător cu probleme comportamentale care nu s-a adaptat la Sibiu în sezonul trecut, clubul fiind nevoit să renunțe rapid la serviciile sale, încă din perioada de pregătire.

Dacă lui Nick Evans i se reziliaze contractul cu Island Storm pentru motivul “încălcării grave a politicii clubului”, sportivului fiindu-i reproșat problemele de comportament pe care le-a avut la echipă, Cedrick Turman a fost dat afară de la echipa universității Florida Atlantic, în urmă cu 6 luni, după ce a fost acuzat de violență domestică de către iubita sa, studentă și ea la aceeași universitate, potrivit site-ului  Florida Atlantic University - Sports. Cei doi ar fi avut o relație de un an de zile. Iubita sa a prezentat poliției fotografii cu vânătăile pe care pretinde că i le-a provocat Turman, însă jucătorul s-a apărat spunând că vânătăile și le-a făcut singură. Deși poliția a decis că nu există probe suficiente pentru a dovedii afirmațiile fiecărei părți, jucătorul a fost dat afară de la echipă.

CJ nu s-a ridicat la standardele noastre pentru a fi un membru din familia noastră de baschet. Noi am muncit din greu pentru a forma o anumită cultură și conduită, pe durata programului nostru, care îi va îndrepta pe studenții noștri baschetbaliști spre succes. C.J. nu a onorat obligațiile necesare și astfel s-a ajuns la această decizie. Noi îl iubim pe C.J. și îi urăm mult noroc în viitor”, își motiva decizia de a-l da afară antrenorul Michael Curry.

https://www.youtube.com/watch?v=vMGqO3o8lXg

Jucătorul a apucat să joace doar 11 meciuri în sezonul 2015-2016 pentru Florida Atlantic, în NCCA, unde a avut medii de 9.9 puncte și 7 recuperări. În sezonul 2014-2015 a avut medii de 5.8 puncte și 3.3 recuperări, în 526 de minute jucate.

foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

2 comentarii

mihai

Acum 7 ani

de un dinasta avem nevoie, ca precedentii numai la f**** au fost, asta macar le bate si gata:)))halal domnule floca.....plecati dracu ca il face ti de minune si pe D.F. Oare nu era mai bun dl Dinu, ca tot citeam zilele trecute de performantele de la B 3x3, si ma gândesc ca un suflu nou nu ar strica... Oricum, noi, suporterii care striga sau nu la fiecare meci vom fi la sala .,..ca ne aintrat in sange..eu cred ca spiritul CSU este acelasi si in Liga inferioara...unde ne va duce Dl manager pana la urma....Come Back Mircea Vulc....ca oricum esti in spatele celor care mulg clubul...macar sa avem pe cine injura cu rima:))
Raspunde

DonJuan

Acum 7 ani

Aceasi cloaca si mentalitate la acest club. Dan Fleseriu a gresit ca a ales sa ramana. Trebuia sa plece. Nu poti sa faci treaba cu astfel de incompetenti. Pe Floca asta l-am auzit la o discutie cand a venit la managerul firmei unde lucrez eu sa ceara bani. Sa prezentat atat de penibil si amatoricesc incat mi-a fost mie rusine. In primul rand nu era in stare sa vorbeasca cursiv , nu mai vorbesc de altceva. Domnu Floca , va rugam sa va dati demisiaaa !!! Altfel din toamna urmariti meciurile de la sura impreuna cu prietenul Vulc. Oricum amandoi sunteti niste capuse otravitoare care fac rau acestui club. DEMISIAAAA FLOCAAAA !!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus