Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
13°C

Un sibian s-a întâlnit cu noul antrenor al naționalei: ”L-am văzut foarte determinat”

Un sibian s-a întâlnit cu noul antrenor al naționalei: ”L-am văzut foarte determinat”

Fostul consilier local Raimar Wagner (în mijloc, în fotografie), consultant în cadrul Fundației (liberale) Friedrich Naumann pentru Libertate s-a întîlnit astăzi la sediul Federației Române de Fotbal (FRF) cu noul antrenor al naționalei, Christoph Daum (foto dreapta). ”Mi s-a părut un om foarte plăcut. Am vorbit aici de nevoia de schimbare din societatea românească, schimbare ce poate veni inclusiv din fotbal. Am vorbit de faptul că este nevoie de oameni tineri, care să nu mai plece din țară și să rămână, să schimbe situația de acum. Cristoph Daum este un om care e practic de o săptămână în România, dar a spus că nu e imposibil, că se poate. E un om foarte deschis și în minutele în care am stat de vorbă cu el l-am văzut foarte determinat. Să sperăm că aduce o mai multă rigoare în tot ce se întâmplă și eu cred că are susținerea totală a FRF-ului. Noi vom încerca să-i ajutăm pe zona aceasta de transparență, mesaje, îmbunătățirea imaginii FRF, creșterea rolului FRF în societate și despre zona anti-rasism, mesaje pozitive”, a declarat Raimar Wagner. În fotografie apare și directorul regional pe Europa de Est și Sudest al Fundației Friedrich Naumann, Daniel Kuddik.

La începutul anului, Federația Română de Fotbal a încheiat protocoale de colaborare cu Fundația Friedrich Naumann şi Institutul ”Ovidiu Şincai” și a înființat cu această ocazie Stakeholders Unit, care va servi ca platformă de dialog şi schimb de bune practici în scopul dezvoltării fotbalului românesc. ”Vom vedea care sunt acțiunile viitoare împreună, în principiu vom lucra pe zona de transparență și foarte mult pe zona de programe pentru tineret cu ei”, a mai spus Raimar Wagner, explicând contextul întâlnirii sale cu Cristoph Daum.

Scopul înființării Stakeholders Unit și al semnării parteneriatelor cu Fundația Friedrich Naumann şi Institutul ”Ovidiu Şincai” este acela de ”promovare a fotbalului ca fenomen social și ca vector de modernizare în societate, bazat pe principiul bunei guvernanțe, al transparenței și al integrității”, se arată într-un comunicat remis de FRF.

Foto: Facebook

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Schwartz R.

Acum 5 ani

Am incredere in Daum , dar intr-un sas pervertit- corupt ca Raimar Wagner nicidecum ! A fost ca o intalnire intre Nadia Comaneci si Liviu Dragnea , exagerand putin proportiile ...
Raspunde

Wagner Raimar

Acum 5 ani

Argumentează. Chiar mă interesează :)
Raspunde

Dani Mocanu

Acum 5 ani

Glumeam ba Willy :)
Raspunde

:)

Acum 5 ani

CHristoph si nu Cristoph
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nene, ati intalnit macar o data, un sas care sa-si ponegreasca semenii de aceeasi etnie, chiar daca uneori ar merita-o? La romani situatia e diametral opusa? Aveti o explicatie logica in acest sens?
Raspunde

Sile

Acum 5 ani

Chummy a pus punctul pe "i"! :-) Isi vara coada Raimar peste tot...nu e frumos!
Raspunde

...

Acum 5 ani

Institutul "Ovidiu Sincai" este cel pecare il stim? http://www.fisd.ro/cnd.html Atunci Wiillkommen Genose Daum, eu nu inteleg ce are FRF cu institutul asta, poate au nevoie de indrumatori la doctorate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus