Vineri,
27.11.2020
Ceata
Acum
-5°C

Încep înscrierile la ULBS. Peste 7.000 de locuri disponibile

16 Iulie 2016 10:18

Încep înscrierile la ULBS. Peste 7.000 de locuri disponibile

Înscrierile la facultățile Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu vor începe în 17 iulie și se vor încheia în 24 iulie, în funcție de specializare. Prima facultate care va deschide listele de înscriere este Medicina, în 17 iulie. La toate celelalte facultăți dosarele se pot depune începând cu data de 18 iulie, iar ultima zi de înscriere va fi 21, 22, 23 sau 24 iulie.

Pentru sesiunea de admitere din această vară, Universitatea „Lucian Blaga“ din Sibiu va scoate la concurs un număr de 7.102 locuri pentru studiile de licență și masterat. Dintre acestea, 3.628 sunt locuri pentru studii de licență, 1.603 reprezentând locuri subvenționate de la buget (fără taxă). Pentru studiile de masterat vor fi alocate 1.889 de locuri (909 locuri bugetate), iar pentru Învățământ la Distanță și Frecvență Redusa vor fi scoase la concurs 1.100 locuri pentru învățământul de licență și 485 la master.  Cele mai multe locuri, 975, vor fi disponibile la Facultatea de Inginerie, la Facultatea de Științe Socio-Umane vor fi 536 locuri, iar la Facultatea de Drept, 575 locuri.

Toate specializarile Universității ‘Lucian Blaga’ din Sibiu sunt acreditate și autorizate să funcționeze de către Ministerul Educatiei Naționale. De altfel, la ultima evaluare a Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS), Universitatea ‘Lucian Blaga’ din Sibiu a primit cel mai înalt calificativ—Grad de Încredere Ridicat. Cei care doresc să se înscrie la una din specializările oferite de facultățile din cadrul ULBS sau să cunoască programul exact de înscriere pentru fiecare specializare, au la dispoziție informații complete pe site-ul Universității ‘Lucian Blaga’ din Sibiu: inscrieri ULBS

Surprize la Facultatea de Științe Economice Cei care au optat pentru una din specializările Facultății de Științe Economice, în perioada de înscriere vor avea parte de mai multe surprize. Împreună unul din partenerii din mediul economic ai facultății - Raiffeisen Bank – candidații vor primi cadouri în momentul înscrierii. ”Sunt acțiuni prin care dorim să transmitem că suntem o facultate prietenoasă, deschisă atât către studenți cât și către mediul de afaceri local”, a explicat conf. univ. dr. Silvia Mărginean, decanul Facultății de Științe Economice.

Lista completă cu locurile disponibile (licență/master):

Facultatea de Teologie (perioadă de înscriere: 18-24 iulie) 108 locuri licență (75 fără faxă)/ 90 locuri (50 fără faxă) master

Facultatea de Drept: (perioadă de înscriere: 18-23 iulie) 375 locuri (140 fără faxă)/ 242 locuri (85 fară taxă)

Facultatea de Litere și Arte: (perioadă de înscriere: 18-23 iulie) 324 locuri (194 fără faxă)/ 180 locuri (120 fără faxă)

Facultatea de Științe Socio-Umane: (perioadă de înscriere: 18-23 iulie) 536 locuri (234 fără faxă)/ 315 locuri (170 fără faxă)

Facultatea de Inginerie: (perioadă de înscriere: 18-23 iulie) 975 locuri (404 fără faxă)/ 470 locuri (189 fără faxă)

Facultatea de Științe(perioadă de înscriere: 18-23 iulie) 286 locuri (154 fără faxă) / 171 locuri (105 fără faxă)

Facultatea de Medicină: (perioadă de înscriere: 17-22 iulie) 310 locuri (117 fără faxă)

Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului: (perioadă de înscriere: 18-23 iulie) 337 locuri (128 fără faxă)/ 136 locuri (60 fără faxă)

Facultatea de Ştiinţe Economice: (perioadă de înscriere: 18-23 iulie) 377 locuri (157 fără faxă)/ 285 locuri (130 fără faxă)

Comentarii

16 comentarii

gigi contra

Acum 4 ani

Din cei 7000,un sfert vor lucra în specialitatea pt. care s-au pregătit, jumătate vor lucra diverse: vânzători, agenți comerciali, chelneri, iar un sfert vor fi șomeri!
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 4 ani

Încă o jeneratie di "iecspiert" capsunari.....
Raspunde

Koko

Acum 4 ani

Tenpysdamaty de koorvet stupid !!
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 4 ani

Youtoo Kookoolee "iecspiertuli" uai !
Raspunde

alexandru boboc

Acum 4 ani

Subsemnatul Florin Grosu, cadru didactic al Facultatii de Medicina si medic primar Spitalul Judetean ofer, in conditii foarte avantajoase, meditatii pentru admiterea la Facultatea de Medicina. In conditiile in care nu va permiteti, va plasez la unul dintre studentii retelei mele. Ma recomanda – numarul mare de candidati admisi, sunt coautor al manualelor de admitere si fac parte din comisia de intocmire a subiectelor de admitere. Va astept cu incredere
Raspunde

e-manuela

Acum 4 ani

Buna! Mulțumesc pentru "informație" .Va rog frumos, știți sa-mi spune-ti "dom' profesor" accepta doar plata cash sau....?
Raspunde

gigi contra

Acum 4 ani

Chiar așa să fie? Avații dovezi? Un medic care este și cadru didactic și mai are și consultații la cabinete private are destui bani ca să nu fie nevoit să dea meditații. Meditații dau cei din învățământul preuniversitar...
Raspunde

NOICA

Acum 4 ani

Completare! Subsemnatul FLORIN GROSU medic radiolog ofer aceste meditatii pe bani NEIMPOZABILI si cand efectuez GARZI la URGENTA spitalului adica, parasesc bolnavii grav la care trebuie sa le dau un diagnostic rapid citind filmele facute de asistentii din Radiologie si ma gasesec impreuna cu studentii mei in alt post decat cel de la Urgenta Spitalului,unde fac meditatii pe bani ma intelegeti,in acelasi timp sunt platit cu bani grei pentru garda de 24 ore,in care mare parte din timp o dedic SOMNULUI. Nu ezitati sa ma contactati ,sunt si membru in Consiliul de Administratie al Spitalului.
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 4 ani

Ghini, ghini aiasta s-o-ntalies domnisoruli ! Fătuca o -ntribat dac poati plati - ca deși -i fat sarac , ia-i sinstit si nu vria, ma-ntalieji matali sa rămai datoari - in natura.... Cu uoaratanii uai, nu va mai gani-t la proastii ....
Raspunde

Fonfu

Acum 4 ani

matali ai mult timp liber, bre! Shin tie tzani? Mutalau?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus