Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Andreea Dragoman câștigă și argintul european la dublu, după aurul cu naționala României

Andreea Dragoman câștigă și argintul european la dublu, după aurul cu naționala României

Andreea Dragoman reușește să obțină încă o medalie la Campionatul European de tenis de masă – junioare, de la Zagreb – la prima sa participare din postura de junioară. După ce a câștigat medalia de aur cu echipa României, medieșeancă și se întoarce acasă și cu “argintul” la proba de dublu feminin, alături de Adina Diaconu.

La individual, sportiva din Mediaș a ratat șansa de a câștiga o medalie, fiind învinsă de o Ning Jing (Azerbaijan), jucătoare care a câștigat medalia de argint.

“A fost un turneu destul de greu şi obositor. La individual nu am reuşit să obţin o medalie deoarece, din păcate, am picat să joc cu o chinezoiacă din Azerbaijan și am pierdut. Ea a ajuns în finală. La dublu, am câştigat locul al doilea după ce am pierdut finala cu belgiencele. Trebuia să fie meciul nostru, am condus mereu, dar așa a fost să fie. Fiind primul meu European și favorita 2 a competiției, îmi doream mai mult la individual, dar în rest sunt mulţumită de ce am realizat”, mărturisește Andreea Dragoman, pentru Turnul Sfatului.

Pentru medieșeancă urmează anul aceasta alte două competiții puternice: Campionatul Mondial și Top 10 Europa.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus