Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
2°C

2.112 elevi admişi la liceele din judeţul Sibiu, în prima etapă

2.112 elevi admişi la liceele din judeţul Sibiu, în prima etapă

Absolvenţii clasei a VIII-a care s-au înscris la liceu au aflat  în ce unitate de învăţământ au fost repartizaţi. Potrivit Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, în judeţul Sibiu, 2.112 candidaţi care au completat fişe de înscriere au fost repartizaţi, în prima etapă, conform uneia dintre opţiunile exprimate. Un singur elev, venit din Vâlcea, a rămas nerepartizat. În Sibiu, dintr-un număr de 2.548 locuri disponibile, 436 au rămas neocupate după prima etapă de înscrieri. Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu, 89 de absolvenți de gimnaziu din alte județe au reușit să fie admiși la liceele din Sibiu. Un singur absolvent, din Vâlcea, având media de admitere 7.60, a rămas nerepartizat, din lipsă de opțiuni. Totodată, 61 de candidaţi din judeţul Sibiu au fost admişi la licee din alte judeţe.

A doua etapă de înscriere se desfăşoară în intervalul 20 iulie – 28 iulie. Repartizarea elevilor romi pe locurile speciale va avea loc în 13 iulie.În intervalul 21 iulie – 29 iulie candidaţii repartizaţi vor depune dosarele de înscriere la liceele pentru care au fost admişi. Elevii care nu îşi depun dosarul de înscriere la liceul în care au fost admişi în perioada menţionată, pierd locul obţinut.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus