Luni,
26.09.2022
Ploi Scurte
Acum
17°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Sfârșitul acesta de săptămână nu aduce prea multe evenimente în oraș, dar puteți opta fie pentru un film, fie pentru a petrece o zi în Muzeul Astra, acolo unde are loc evenimentul „Un altfel de targ al olarilor”.

Vineri, 22 iulie De la ora 10.00, în Muzeul Astra are loc cea de-a cincea ediție a evenimentului „Un altfel de targ al olarilor”, iar în zona Târgului de țară vor avea loc demonstraţii practice de olărit şi de gătit, iar la final acestea vor fi jurizate.

În curtea Bisericii Evanghelice din Sibiu, puteți vedea calfele călătoare care se află în această perioadă în Sibiu în cadrul proiectului „Transfer european de cultură și cunoștinte prin intermediul calfelor călătoare”

La Cinema Arta vor rula următoarele filme: „Ice Age: Collision Course” (Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi) - 3D, dublat în română va fi proiectat de la orele 12.00, 14.00 și 16.10. De la ora 18.20 rulează comedia „Skiptrace” (Detectivul, mafia şi cartoforul) cu Jackie Chan, Bingbing Fan și Johnny Knoxville în rolurile principale. Seara, de la 21.00 va fi proiectat filmul „Star Trek Beyond”(Star Trek. Dincolo de infinit!) - 3D, cu actorii Zoe Saldana, Zachary Quinto, Simon Pegg,Karl Urban, Idris Elba și Chris Pine în prim-plan.

La „Casa cu cariatide” de pe strada Mitropoliei, nr.13 are loc în perioada 22-24 iulie, Festivalul Internațional de Poezie Artgothica. Evenimentul va începe la ora 11.00.

Feeric Fashion Week continuă, astfel festivalul dedicat modei se mută la ora 13.00 la Charles & Ron Castelul de Lut din Porumbacu de Sus, de la ora 16.00 va avea loc prezentarea Ana Maria Galan la Palatul Brukenthal din Avrig, de la 17.00va avea loc Palace late lunch la Palatul Brukenthal. De la ora 19.00 Biblioteca Astra devine, de asemenea, un spațiu dedicat modei, urmând ca de la 22.00 să aibă loc Dicky Ishak Feeric Venue la Redal Expo, de la 22.30 prezentarea Stefania Borodi Feeric Venue la Redal Expo, de la 23.00 Tenue de Saf Feeric Venue la Redal Expo, 23.30 Donka Stacovski Feeric Venue tot la Redal Expo, iar de la ora 24.00 va avea loc After Party Feeric Venue la Redal Expo.

Stagiunea 2015 – 2016 a Teatrului de Balet Sibiu se încheie vineri, 22 iulie 2016, atunci când de la ora 21:00 va avea loc în Piața Mare cea de-a treia ediție a evenimentului „Geneza”, eveniment ce își propune, încă de la prima ediție, să prezinte publicului producții de dans realizate de balerinii teatrului. Anul acesta, cei trei dansatori care vor realiza coregrafii pentru spectacolul „Geneza” sunt Aleisha Gardner (Noua Zeelandă), Ovidiu Matei Iancu (România) și Joshua Legge (Australia). „Geneza” închide stagiunea cu trei producții coregrafice în premieră absolută. Accesul la spectacol este liber.

Sâmbătă, 23 iulie În Muzeul Astra continuă „Un altfel de târg al olarilor”, cu demonstraţii practice de olărit şi de gătit care ulterior vor fi analizate de un juriu. Între orele 10.00-12.00 și 16.00-18.00 vor avea loc ateliere de olărit speciale pentru copii și adulți.

Show-ul Sibiu Fashion Week continuă, iar de la ora 20.00 va avea loc Gala Dinner în Piața Mică, urmând ca de la 21.00 să aibă loc galele Vali Ciobanu, Mona Predescu, Roxana Pirvu și Gloria Dimitrova, iar de la ora 24.00 va avea loc la Redal Expo, Jidvei After Party.

În Imperium Live, de la ora 22.00, trupa Studio 7 va susține un concert.

Duminică, 24 iulie Evenimentul „Ceramica de Turda si de Vama. Un altfel de targ al olarilor” ajunge la ultima zi, dar începând cu ora 10.00 în Zona Târgului de Țară vor avea loc demonstraţii practice de olărit şi de gătit. Nici Atelierele de olărit pentru copii și adulți nu vor lipsi, acestea având loc între orele 10:00-12:00, 16:00-18:00. Între orele 10:00-11:00 va avea loc jurizarea meşterilor olari şi bucătari, urmând ca de la ora 12:00 să aibă loc festivitatea de premiere a meşterilor olari şi bucătari.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus