Miercuri,
30.11.2022
Innorat
Acum
-2°C

ACTUALIZARE Trafic blocat pe Valea Oltului. Coloane pe mai mulți kilometri

ACTUALIZARE Trafic blocat pe Valea Oltului. Coloane pe mai mulți kilometri

ACTUALIZARE ora 09.30 - Reprezentanții Poliției anunță că traficul s-a reluat în județul Vâlcea, pe un fir alternativ. Circulația se desfășoară îngreunat, mai ales că în zonă s-au format coloane mari de mașini.

Știrea inițială:

Traficul este blocat, de la ora 8 din această dimineață, pe DN7, din cauza unui accident petrecut în județul Vâlcea.

Șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului și a intrat într-un parapet, în zona localității Bujoreni. Circulația s-a desfășurat îngreunat, încă din jurul orei 7.

Pentru a elibera drumul de TIR-ul care îngreuna traficul este nevoie de un utilaj de mare tonaj. "Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră pe DN7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea este oprită pe ambele sensuri la km 181+200 de metri, în zona localității vâlcene Bujoreni. Măsura a fost luată pentru a permite unor utilaje de mare tonaj să tracteze un autotren ieșit în decor în această dimineață", se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Foto: Vocea Valcii

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Cititescu

Acum 6 ani

Despre traficul blocat pe multi kilometrii la Balea Cascada si Balea Lac, duminica 24.07. 2016, desi n-a fost nici un accident, nu se stie nimic? In fiecare sambata si duminica cu timp frumos se pare ca se intampla acelas lucru... cam de pe la pranz!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus